Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta, despre protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei: Am primit mesaj din partea autoritatilor din Turcia ca in perioada urmatoare o sa progresam cu terenul la schimb (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei: Am primit mesaj din partea autoritatilor din Turcia ca in perioada urmatoare o sa progresam cu terenul la schimb (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre semnarea catre secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului. continuă pe B1

Protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei a fost semnat: Terenul se afla pe Bulevardul Expozitiei

Protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti, pe care va fi construita o moschee, a fost semnat marti de secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului de Stat pentru Culte, si de muftiul.

Protocolul pentru construirea moscheii din Bucuresti se parafeaza marti

Protocolul cu Muftiatul Cultului Musulman din Romania cu Secretariatul de Stat pentru Culte va fi parafat marti pentru construirea moschei din Capitala, potrivit Digi 24.

Ministerul Culturii a semnat protocolul pentru moscheea din Bucuresti

Secretarul de stat Victor Opaschi, de la Secretariatul de Stat pentru Culte, si muftiul Muurat Iusuf au semnat protocolul de predare-preluare prin care Muftiatul Cultului Musulman din Romania a primit in concesiune un teren pentru construirea unei moschei in Bucuresti.

Aproape 1.250 de apeluri in ultimele 24 de ore la dispeceratele Serviciilor de Ambulanta din Bucuresti din cauza caniculei

Aproape 1. 250 de apeluri s-au inregistrat doar in ultimele 24 de ore la dispeceratele Serviciilor de Ambulanta din Bucuresti. Dintre acestea, aproape 650 au fost urgente iar in cazul a 76 de telefoane, a fost.

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu.

Victor Ponta, despre Dan Mihalache: Poate vrea sa conduca el. Nu e problema mea. Pe mine ma intereseaza relatia institutionala cu presedintele Romaniei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV ca isi doreste o relatie institutionala cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Ce spune Ponta despre salariile demnitarilor

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, la Antena 3, despre salariile demnitarilor, subliniind ca demnitarii trebuie sa aiba un salariu mai mare, insa nu poti sa faci asta doar pentru ei, ci trebuie sa faci.

Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Cred ca orice om normal a fost indignat cand a vazut ceea ce se intampla, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Premierul a declarat, la Subiectiv cu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )