Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nadia din Iran face praf regimul de la Teheran: Sunt una dintre milioanele de femei pe care le-ati umilit!

Adevărul Adevărul,
Nadia din Iran face praf regimul de la Teheran: Sunt una dintre milioanele de femei pe care le-ati umilit!

Weekend Adevarul a scris, in exclusivitate, despre Kimia Alizadeh, singura medaliata olimpica din istoria Iranului, care a parasit tara, sub pretextul tratarii unei accidentari in Olanda, si a refuzat sa se mai intoarca. continuă pe Adevărul

Istoria Boeing 737-800, familia de avioane din care face parte aparatul ucrainean prabusit in Iran

Avionul 737 - 800 detinut de o companie din Ucraina, care s-a prabusit in Iran, face parte din familia Boeing 737 Next Generation, introdusa in anii 90, fiind unul dintre cele mai raspandite aparate de zbor din lume. in medie, un aparat 737 decoleaza sau aterizeaza la fiecare cinci secunde in lume.

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Dezvaluire de ultima ora din ancheta tragediei aviatice din Iran. Avionul incerca sa se intoarca pe aeroport

Avionul Boeing 737-800 al companiei ucrainene International Airlines care s-a prabusit miercuri la Teheran a incercat sa se intoarca dupa ce s-a descoperit ca avea o problema, a transmis Organizatia Aviatiei Civile CAO) din Iran, care a mai precizat intr-un raport preliminar ca aeronava era in flacari cand se afla in aer.

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

Tragedie aviatica. Un avion cu 170 de pasageri s-a prabusit la scurt timp dupa decolarea din Iran. Nu exista supravietuitori

Update: Toti cei 176 de oameni de la bordul avionului prabusit in urma cu doar cateva ore langa Teheran au murit, scrie France Press.

Ministrul Bogdan Aurescu: Niciun roman nu a fost afectat de atacurile cu racheta din Iran

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, miercuri, ca niciun roman nu a fost afectat de atacurile cu racheta ale iranienilor asupra unor tinte americane din Irak, ca represalii pentru atacul SUA cu drona asupra unui comandant iranian.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )