Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dezvaluire de ultima ora din ancheta tragediei aviatice din Iran. Avionul incerca sa se intoarca pe aeroport

Antena3 Antena3,
Dezvaluire de ultima ora din ancheta tragediei aviatice din Iran. Avionul incerca sa se intoarca pe aeroport

Avionul Boeing 737-800 al companiei ucrainene International Airlines care s-a prabusit miercuri la Teheran a incercat sa se intoarca dupa ce s-a descoperit ca avea o problema, a transmis Organizatia Aviatiei Civile CAO) din Iran, care a mai precizat intr-un raport preliminar ca aeronava era in flacari cand se afla in aer. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

Avertizare meteo de ultima ora. Ce anunt a facut acum ANM despre fenomenele periculoase care vor afecta Romania

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea si fenomene periculoase, mai ales pentru soferii aflati in trafic. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au confirmat si ce zone din Romania vor fi afectate, in urmatoarele ore, in dupa-amiaza de joi. A fost anuntata vreme rea pentru multe regiuni de la noi, unde vor pica si .

Ce mesaj bizar a transmis un pasager din avionul prabusit in Iran, cu cateva ore inainte sa moara. Am prezis ca va fi razboi

Un pasager din avionul prabusit in Iran a transmis un mesaj bizar, cu cateva ore inainte sa moara. Acesta isi notase gandurile pe Twitter. Ce mesaj bizar a transmis un pasager din avionul prabusit in Iran, cu cateva ore inainte sa moara? O aeronava de pasageri a unei companii ucrainene, cu 176 de persoane la .

CUTREMUR DEVASTATOR de 6,4 GRADE! ENERGIA a fost intrerupta! Detalii de ULTIMA ORA

Un val de cutremure devastator a lasat in ultimele zile locuitorii din Puerto Rico fara energie electrica. Reteaua electrica din Puerto Rico a inceput sa revinain functiune abia miercuri,.

Incendiu APOCALIPTIC intr-un mall: Oamenii au fost evacuati de urgenta! Detalii de ULTIMA ORA

Un incendiu puternic a avut loc intr-un mall din orasul rusesc Iskitim, regiunea Novosibirsk.

Ultima ora: Liviu Dragnea vrea eliberarea. Ce scrie in cele doua cereri inaintate magistratilor

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea vrea sa fie eliberat din inchisoare.

Detalii socante din ancheta de la Floreasca. in imagini se vede cum rezidentul varsa 300-400 ml de alcool peste trupul pacientei care avea sa arda!

Ministerul Sanatatii a reconstituit evenimentele din decembrie 2019, de la Spitalul Floreasca, care au dus la incidentul in urma caruia o pacienta a ars pe masa de operatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )