Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nae Lazarescu a fost inmormantat. Sute de prieteni si admiratori l-au condus pe ultimul drum

Antena3 Antena3,
Nae Lazarescu a fost inmormantat. Sute de prieteni si admiratori l-au condus pe ultimul drum

Sute de prieteni si admiratori ai lui Nae Lazarescu l-au condus pe ultimul drum pe maestru. Revelioanele romanilor si scena teatrului de revista Constantin Tanase vor fi mai putin vesele de acum. Nae Lazarescu. continuă pe Antena3

Nae Lazarescu a fost inmormantat cu onoruri militare, sambata, la Focsani.

Actorul Nae Lazarescu a fost inmormantat cu onoruri militare, sambata dupa-amiaza, la Focsani, in Cimitirul Nordic, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla, relateaza Mediafax. Cortegiul funerar cu sicriul in care se afla trupul neinsufletit al actorului Nae Lazarescu a ajuns la Focsani in jurul orei 11. 00, la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, din Piata Unirii. Cortegiul funerar a fost primit cu aplauze de persoanele venite sa-i .

Actorul Nae Lazarescu a fost inmormantat cu onoruri militare

Actorul Nae Lazarescu a fost inmormantat cu onoruri militare. Slujba de inmormantare a a avut loc intr-o biserica din Focsani, in prezenta a sute de persoane. Nume mari ale teatrului romanesc au.

Nae Lazarescu a fost un crai: cinci neveste, peste 150 de partenere, o singura iubire

Nae Lazarescu, care a murit joi-dimineata in urma unor complicatii hepatice, declara intr-un interviu ca nu a tinut numarul iubitelor - or fi 150. A fost casatorit de cinci ori, insa a iubit-o cu adevarat pe ultima sa sotie, Marcela Avram, cu care era casatorit de 27 de ani, pe cand el avea 45 de ani si ea 18.

VIDEO Nae Lazarescu a fost un crai: umoristul a avut cinci neveste, peste 150 de partenere, dar o singura iubire

Nae Lazarescu, care a murit joi dimineata in urma unor complicatii hepatice, declara intr-un interviu ca nu a tinut numarul iubitelor - or fi 150. A fost casatorit de cinci ori, insa a iubit-o cu adevarat pe ultima sa sotie, Marcela Avram, cu care era casatorit de 27 de ani, nunta avand loc pe cand el avea 45 de ani si ea - 18.

Vasile Muraru: Viata lui Nae Lazarescu a fost teatrul, iar lumea l-a iubit

Directorul artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase, Vasile Muraru, a declarat ca pentru actorul Nae Lazarescu, care s-a stins din viata joi dimineata, teatrul a reprezentat viata sa, afirmand ca.

Alexandru Arsinel: Nae Lazarescu a fost un adevarat stalp al teatrului de revista

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, a afirmat ca l-a sfatuit adesea pe Nae Lazarescu sa iasa la pensie si sa continue sa joace pe scena, in calitate de.

Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat cu onoruri militare

Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat cu onoruri militare. La aceasta ora are loc slujba de inmormantare intr-o biserica din Focsani, in prezenta a sute de persoane. Nume mari ale teatrului romanesc vor.

UPDATE FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat astazi, in Cimitirul Nordic din Focsani

Nae Lazarescu va fi inmormantat la Focsani, orasul natal al sotiei sale, Marcela Avram, actrita la randul ei la Teatrul Constantin Tanase. Trupul neinsulfletit al indragitului actor a fost adus intai la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, din Piata Unirii, din Focsani, apoi va fi dus la Cimitirul Nordic.

FOTO VIDEO Actorul Nae Lazarescu va fi inmormantat astazi, in Cimitirul Nordic din Focsani

Nae Lazarescu va fi inmormantat la Focsani, orasul natal al sotiei sale, Marcela Avram, actrita la randul ei la Teatrul Constantin Tanase. Trupul neinsulfletit al indragitului actor a fost adus intai la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, din Piata Unirii, din Focsani, apoi va fi dus la Cimitirul Nordic.

Actorul Nae Lazarescu, inmormantat cu onoruri militare, in orasul sau natal

Actorul de comedie Nae Lazarescu, care s-a stins din viata joi dimineata, a fost condus pe ultimul drum, sambata dupa-amiaza, la Focsani, orasul sau natal. La slujba de inmormantare a fost prezenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )