Libnet.ro
UNICEF

05:30

NASA a difuzat imagini cu prima explozie solara din 2015: Aceasta a fost indreptata direct spre Pamant (VIDEO)

B1 B1,
NASA a difuzat imagini cu prima explozie solara din 2015: Aceasta a fost indreptata direct spre Pamant (VIDEO)

NASA a surprins imagini cu prima explozie solara majora din 2015, pe care le-a difuzat. Explozia solara a avut loc miercuri, 11 martie si a fost indreptata direct spre Pamant, conform expertilor, relateaza. continuă pe B1

Prima explozie solara puternica din acest an, indreptata spre Pamant

Prima explozie solara foarte puternica din anul 2015 s-a produs ieri, 11 martie, si a fost indreptata direct catre Pamant, relateaza space. com. Explozia din clasa X de explozii solare, din care fac parte cele mai puternice astfel de fenomene, si-a avut originea intr-o pata solara cunosctua drept Regiunea Activa 12297. Observatorul Dinamicii Solare al NASA, [].

Prima explozie solara extrem de puternica din 2015 a avut loc ieri: A fost indreptata direct spre Pamant

Prima explozie solara puternica din acest an a avut loc miercuri, 11 martie, si a fost indreptata direct spre Pamant, conform expertilor, informeaza SPACE. com. Explozia solara din categoria X, cea.

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview.

Pentru prima data, un actor din Dr. Who la Bucuresti - Dan Starkey vine la East European Comic Con

Actorul Dan Starkey, cel care ii da viata lui Strax in serialul-fenomen Dr. Who, vine la East European Comic Con. Dr. Who este poate cel mai longeviv serial din lume, primul episod aparand in 1963. De atunci si pana astazi, seria a creat o adevarata isterie si dincolo de spatiul britanic si european si a atras in jurul sau un cult de proportii globale. De-a lungul timpului, nu mai putin de 13 actori au intrat in pielea Lordului Timpului, Dr. Who. Personajul lui Starkey, Strax este un Sontaran care a cucerit rapid simpatia telespectatorilor Dr. Who din intreaga lume, datorita caracterului sau sincer si amuzant in acelasi timp.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )