Libnet.ro
UNICEF

01:05

NASA a facut anuntul: Cand va ajunge prima femeie pe luna

B1 B1,
NASA a facut anuntul: Cand va ajunge prima femeie pe luna

NASA va trimite pentru prima oara o femeie pe Luna in 2024, in cadrul proiectului Artemis, in reluarea misiunilor cu echipaj spre satelitul natural al Pamantului, relateaza EFE preluata de Agerpres. Jim. continuă pe B1

Premiera mondiala! NASA va trimite prima femeie pe Luna in anul 2024

NASA va trimite pentru prima oara o femeie pe Luna in 2024, in cadrul proiectului Artemis, in reluarea misiunilor cu echipaj spre satelitul natural al Pamantului, relateaza EFE. Administratorul NASA, Jim.

Rihanna scrie istorie. Este prima femeie care lanseaza brand pentru LVMH

Rihanna face un pas important in lumea afacerilor si a modei de lux, devenind prima femeie care lanseaza un brand sub umbrela celebrului imperiu high fashion LVMH! .

E oficial: cand ajunge Radu Mazare in Romania

Extradarea lui Radu Mazare se face pe repede-inainte. Autoritatile romane anunta o procedura rapida in cazul sau, astfel ca fostul primar ajunge in tara in cateva zile. Radu Mazare va fi adus in tara luni, 20 mai. O echipa de la Bucuresti a plecat deja spre Madagscar pentru a-l prelua pe fostul primar. Procedura se [] .

CUTREMURATOR! Cristian Topescu, mesaj de dincolo de mormant. Fiica sa a facut ANUNTUL care inlacrimeaza intreaga tara

La un an de cand regretatul comentator sportiv Cristian Topescus-a stins din viata, fiica sa, Cristina Topescu a postat un scurt mesaj pe contul sau de socializare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )