Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nastase afla in 28 aprilie daca vor fi contopite pedepsele in dosarele Trofeul Calitatii ...

România Liberă România Liberă,
Nastase afla in 28 aprilie daca vor fi contopite pedepsele in dosarele Trofeul Calitatii ...

Tribunalul Bucuresti a amanat, luni, pentru 28 aprilie, decizia privind solicitarea fostului premier Adrian Nastase de contopire a pedepselor pe care le-a primit in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccian, potrivit Realitatea TV. Termenul stabilit de Tribunalul Bucuresti este al treilea in acest proces, ultimele doua au fost amanate deoarece Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) nu a motivat inca decizia prin care l-a condamnat pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare in . continuă pe România Liberă

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase se va judeca pe data de 28 aprilie

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase pe care le-a primit in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccianse va judeca pe data de 28 aprilie. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor.

Din 28 aprilie cetatenii moldovenii vor calatori fara vize in tarile din spatiul Schengen, a anuntat premierul Iurie Leanca

Prim-ministrul Iurie Leanca a anuntat in aceasta seara ca incepand cu 28 aprilie 2014, cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in zona Schengen, ce cuprinde 26 de state. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV7.

Adrian Nastase afla maine cat mai are de stat dupa gratii

Adrian Nastase afla maine cat mai are de stat dupa gratii. Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pana pe 31 martie judecarea cererii fostului premier, de contopire a pedepselor din cele doua condamnari.

Adrian Nastase afla maine cat mai sta dupa gratii

Adrian Nastase va afla maine cat va mai sta dupa gratii, magistratii luand decizia ca judecarea contopirii pedepselor in cazul lui Adrian Nastase sa aiba loc pe 31 martie.

Traficul rutier in statiunea Mamaia, restrictionat de la 1 aprilie. Autoritatile vor monta trei pasarele pietonale

Traficul rutier in statiunea Mamaia va fi restrictionat de la 1 aprilie. Autoritatile incep sa moteze trei pasarele pietonale pentru a reduce circulatia turistilor pe bulevard. Una dintre pasarele va fi plasata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )