Libnet.ro
UNICEF

11:30

Din 28 aprilie cetatenii moldovenii vor calatori fara vize in tarile din spatiul Schengen, a anuntat premierul Iurie Leanca

Adevărul Adevărul,
Din 28 aprilie cetatenii moldovenii vor calatori fara vize in tarile din spatiul Schengen, a anuntat premierul Iurie Leanca

Prim-ministrul Iurie Leanca a anuntat in aceasta seara ca incepand cu 28 aprilie 2014, cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in zona Schengen, ce cuprinde 26 de state. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV7. continuă pe Adevărul

SIF TRANSILVANIA - DOCUMENTE referitoare la problemele inscrise pe ordinea de zi a AGA din 28/29 aprilie 2014

SIF TRANSILVANIA - DOCUMENTE referitoare la problemele inscrise pe ordinea de zi a AGA din 28/29 aprilie 2014.

Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la summit-ul UE privind romii, din 4 aprilie

Presedintele Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la cel de-al treilea summit al Uniunii Europene privind romii, din 4 aprilie, informeaza Comisia Europeana. Summit-ul privind problema romilor va avea loc.

Nastase afla in 28 aprilie daca vor fi contopite pedepsele in dosarele Trofeul Calitatii ...

Tribunalul Bucuresti a amanat, luni, pentru 28 aprilie, decizia privind solicitarea fostului premier Adrian Nastase de contopire a pedepselor pe care le-a primit in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccian, potrivit Realitatea TV. Termenul stabilit de Tribunalul Bucuresti este al treilea in acest proces, ultimele doua au fost amanate deoarece Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) nu a motivat inca decizia prin care l-a condamnat pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare in .

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase se va judeca pe data de 28 aprilie

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase pe care le-a primit in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccianse va judeca pe data de 28 aprilie. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor.

Ponta: USL se va REFACE dupa alegerile din mai, cand PDL-PMP vor lua mai multe voturi ca PNL

Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele pui ale lui Traian Basescu, PDL-PMP, vor obtine impreuna mai multe.

Unde vor calatori cel mai ieftin romanii de Paste

Romanii care si-au cumparat bilete de avion luna aceasta pentru o vacanta in perioada sarbatorilor pascale au gasit cele mai ieftine bilete de avion dus-intors, sub 200 euro, catre destinatii precum Roma, Catania, Viena si Istanbul. Afla mai jos ce.

Orange 4G va fi disponibil in toata tara din 7 aprilie

Serviciul de internet Orange 4G va fi disponibil in toata tara incepand de luni, 7 aprilie. Daca pana acum discutia despre internetul 4G se limita la doar cateva orase mari din tara si, in practica, discutia se limita la o serie de teste cu echipamentele 4G, aflati ca serviciul Orange 4G va fi disponibil in mai putin de o saptamana, in toate resedintele de judet din tara, aproximativ 1000 de localitati. Aceasta mutare ridica acoperirea Orange la aproximativ 45% din [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )