Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nastase, despre votul controversat in cazul Udrea: Eu sunt de vina

România Liberă România Liberă,
Nastase, despre votul controversat in cazul Udrea: Eu sunt de vina

Fostul premier Adrian Nastase a sustinut, marti, intr-o postare pe blogul personal, ca el ar fi de vina pentru complicatiile aparute la votul dat de Camera Deputatilor in cazul Elenei Udrea, la o zi dupa ce deputatii au avizat cererile procurorilor DNA, cu 170 de voturi pentru si 118 impotriva, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Nicolicea, despre votul in cazul Udrea: Votul a fost conform cu decizia CCR. Conform Statutului deputatilor, nu

Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a declarat, marti ca votul dat de plenul Camerei Deputatilor in cazul Udrea de incuviintare a arestarii preventive a acesteia ca este conform cu deciziei Curtii Constitutionale, dar nu este conform cu Statutul deputatilor si senatorilor.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna. Avocatul poporului poate contesta orice

Presedintele Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrean, a spus marti ca nu vrea sa comenteze problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventiva si urmarirea penala a Elenei Udrea,.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna. Avocatul poporului poate contesta orice (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrean, a spus marti ca nu vrea sa comenteze problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventiva si urmarirea penala a Elenei Udrea,.

Presedintele CCR, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a precizat, marti, ca nu vrea sa faca nicio declaratie cu privire la votul de luni, din Parlament, in urma caruia s-a hotarat avizarea cererilor DNA, pe numele Elenei Udrea.

Sebastian Ghita, despre votul in cazul Elenei Udrea

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, luni, privitor la cererile DNA, in cazul Elenei Udrea ca se incearca, ca urmare a valului existent in societate, sa nu se puna piedici procurorilor in aflarea adevarului, informeaza Mediafax.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, a declarat, marti, ca Legea fundamentala prevaleaza intotdeauna in contextul dispozitiile referitoare la adoptarea de catre Parlament a unei hotarari pentru urmarirea penala, respectiv arestarea preventiva a unui deputat, transmite Agerpres.

Sentinta in cazul Udrea, data dintr-un moment intr-altul. Nu va pot spune cum m-a consolat Traian Basescu. NU sunt Alba-ca-Zapada clasei politice

UPDATE: Elena Udrea a declarat, miercuri, ca isi reproseaza multe, ca fiecare raspunde pentru ceea ce face si a aratat ca intelege denunturile facute impotriva ei, precizand ca dupa trei luni in.

Cum se explica avalansa de solicitari ale DNA in cazul Udrea

Nu este exclus ca Elena Udrea sa se victimizeze si miercuri in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie, care trebuie sa decida arestarea ei pentru alte trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. insa, este cu adevarat Elena Udrea o victima, asa cum a declarat inclusiv de la tribuna Parlamentului? Raspunsul il putem afla din textele de lege.

Cererea de arestare preventiva in cazul Udrea, aprobata cu 170 voturi pentru, 118 impotriva

Camera Deputatilor a aprobat, ieri, noua cerere de arestare preventiva in cazul Elenei Udrea, fiind inregistrate 170 voturi pentru si 118 impotriva si 13 voturi nule.

PNL voteaza la vedere in favoarea cererii DNA de arestare preventiva, in cazul Udrea

Deputatii PNL vor vota, luni, la vedere, in favoarea cererii de incuviintare a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea, a anuntat, in plenul Camerei, liderul grupului liberal Ludovic Orban, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )