Libnet.ro
UNICEF

19:45

Natiunile Unite confirma: in atacurile cu arme din Siria s-a folosit sarina

Adevărul Adevărul,
Natiunile Unite confirma: in atacurile cu arme din Siria s-a folosit sarina

Echipa Natiunilor Unite care investigheaza folosirea de arme chimice in Siria a declarat caa fost utilizata sarina, o substanta toxica de lupta cu actiune neuroparalitica. continuă pe Adevărul

Debutul programului de distrugere a armelor chimice din Siria, o chestiune de zile - OIAC

Inceperea programului pentru distrugerea stocurilor de arme chimice din Siria este o chestiune de zile, conform Organzatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) anunta AFP.

CRIZA SIRIA. intalnire la nivel inalt pe tema crizei din Siria.

Sefii diplomatiilor americana John Kerry si britanica William Hague au sosit luni dimineata la Palatul Elysee, pentru o intalnire cu presedintele Francois Hollande pe tema crizei din Siria, transmite Mediafax. Hague si Kerry erau insotiti de o importanta coloana de masini de securitate. Ei au pozat pentru presa pe peluza Palatului Elysee, impreuna cu presedintele si ministrul francez de Externe Laurent Fabius. Aceasta intalnire are loc in urma incheierii unui acord .

Secretarul de Stat american face o vizita in Israel, pentru a discuta situatia din Siria

Secretarul de Stat american, John Kerry, a sosit duminica in Israel pentru o intrevedere cu premierul Benjamin Netanyahu pe tema negocierilor israelo-palestiniene si a situatiei din Siria, relateaza AFP, conform.

Ban Ki-moon spera ca acordul pe tema armelor chimice va pune capat suferintelor din Siria

Acordul ruso-american privind eliminarea armelor chimice siriene trebuie sa puna capat suferintelor sirienilor, a declarat sambata secretarul general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, citat de.

Franta si trei tari arabe vor intari OPOZITIA din Siria

Presedintele francez Francois Hollande si sefii diplomatiilor din Arabia Saudita, Iordania si Emiratele Arabe Unite au convenit asupra necesitatii de a intari sprijinul international pentru opozitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )