Libnet.ro
UNICEF

11:15

NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor membre din Europa de Est

B1 B1,
NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor membre din Europa de Est

Sunt necesare masuri suplimentare pentru a oferi protectie aliatilor dinEuropa de Est, preocupati de criza din Ucraina si politica adoptata de Rusia, au stabilit, marti, ministrii Apararii ai statelor. continuă pe B1

NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor din Europa de Est

Ministrii Apararii din statele membre NATO au convenit, marti, asupra adoptarii de masuri suplimentare pentru a oferi asigurari, pe termen lung, tarilor aliate din Europa de Est, preocupate de criza ucraineana si de politica Rusiei, informeaza AFP.

NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor est-europene

Ministrii Apararii ai statelor membre NATO au stabilit, marti, ca sunt necesare masuri suplimentare pentru oferirea de asigurari in materie de aparare, pe termen lung, aliatilor din Europa de Est preocupati de criza ucraineana si de politicile Rusiei .

NATO va lua masuri suplimentare pentru apararea statelor est-europene

Ministrii Apararii ai statelor membre NATO au stabilit, marti, ca sunt necesare masuri suplimentare pentru oferirea de asigurari in materie de aparare, pe termen lung, aliatilor din Europa de Est preocupati de criza ucraineana si de politicile Rusiei, potrivit agentiei Mediafax.

Anuntul important facut de NATO. Vor fi luate masuri suplimentare pentru apararea aliatilor din Europa de Est

Reprezentantii NATO au stabilit, marti, ca sunt necesare masuri suplimentare pentru oferirea de asigurari in materie de aparare, pe termen lung, aliatilor din Europa de Est preocupati de criza ucraineana si de.

FMI cere Guvernului masuri compensatorii pentru reducerea CAS-ului

Board-ul FMI ar fi de acord cu reducerea CAS-ului cu cinci puncte procentuale, dar cere Guvernului sa adopte masuri care sa compenseze banii la bugetul de stat, spun surse citate de B1 TV. Reducerea CAS-ului cu 5%.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )