Libnet.ro
UNICEF

18:31

Nature.com: Daca USL castiga alegerile, va dezmembra si mai multe institutii menite sa asigure meritocratia in mediul academic

Hotnews Hotnews,
Nature.com: Daca USL castiga alegerile, va dezmembra si mai multe institutii menite sa asigure meritocratia in mediul academic

Daca astazi ar fi trait dramaturgul Eugene Ionesco, unul dintre cei care au pus bazele miscarii cunoscute ca teatrul absurdului si o figura principala a culturii romanesti, poate ar fi scris o piesa absurda despre tara sa natala - cu stiinta in unul din rolurile principale. Asa deschide publicatia Nature un material dedicat mediului stiintific si academic din Romania, in contextul alegerilor, publicat miercuri pe site-ul sau. continuă pe Hotnews

Nature.com: Daca USL castiga alegerile, va dezmembra si mai multe institutii menite sa asigure meritocratia in mediul academic/ Poate problema integritatii academice sa influenteze alegerile generale?

Daca astazi ar fi trait dramaturgul Eugene Ionesco, unul dintre cei care au pus bazele miscarii cunoscute ca teatrul absurdului si o figura principala a culturii romanesti, poate ar fi scris o piesa absurda despre tara sa natala - cu stiinta in unul din rolurile principale. Asa deschide publicatia Nature un material dedicat mediului stiintific si academic din Romania, in contextul alegerilor, publicat miercuri pe site-ul sau.

Udrea: Daca USL ia peste 50%, trebuie sa guverneze. ...

Elena Udrea crede ca, daca USL va avea mai mult de jumatate plus unu din mandate, ar trebui sa guverneze, cu atat mai mult cu cat vine cel mai greu an de la declansarea crizei economice. Udrea crede ca romanii vor vedea pana la vara ce greseala au facut alegandu-i pe cei de la PSD si PNL, potrivit Realitatea. net. Udrea invoca pe blog cel mai recent si cel mai credibil sondaj de opinie realizat de CSOP firma care lucreaza cu PDL, n. r. ), in care USL se mentine la sub 50% din intentia de .

Dan Voiculescu face DEZVALUIRI SOCANTE: Daca USL ar fi acceptat o iNTELEGERE, Traian ...

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculesc, il ataca pe blogul personal pe presedintele Traian Basescu, despre care spune ca ar fi ramas in vacanta, adica suspendat, daca USL accepta o intelegere. Voiculescu atrage atentia asupra unei declaratii pe care seful statului a facut-o in cadrul unui interviu acordat publicatiei Evenimentul zilei: Daca as fi pretuit mai mult linistea si siguranta functiei mele . ) m-as fi inteles demult cu domnii Voiculescu, Antonescu si Ponta. Potrivit lui .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Dumitru Verginel Gireada candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gireada se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICISI CONTROVERSE A fost condamnat penal la .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Mures: Vasile Gliga, CONFLICT DE INTERESE.

Vasile Gliga candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Vasile Gliga se va lupta pentru un mandat de deputat in Colegiul 8 din judetul Mures. Vezi CV-ul lui Vasile Gliga Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE Vasile Gliga se afla in conflict de interese, dupa cum a constatat ANI in noiembrie 2011. Deputatul Vasile Gliga si-a .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Mures: Akos Mora, INCOMPATIBIL.

Akos Mora candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Akos Mora se va lupta pentru un mandat de senator in Colegiul 3 din judetul Mures. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE In aprilie 2011, inspectorii ANI au constatat ca in perioada 2008 - 2011, SC MORAGROIND SRL, firma la care consilierul judetean Akos Mora este atat asociat .

Politic Show: Vanghelie, noi probleme cu limbajurile. Edilul a vrut sa coroboreze cu o jurnalista; Ponta: Diaconescu nu va mai calca prin Targu-Jiu dupa 9 decembrie; Udrea: Daca USL ia peste 50%, trebuie sa guverneze. Pana la vara romanii vor vedea cate p

Ce spune Ion Rus despre perspectiva de a fi nominalizat premier de Basescu. Liderul clujean al PSD, Ioan Rus, a declarat la Romania TV ca nu este interesat. Mihai Razvan Ungureanu, in direct la Adevarul Live: USL se teme sa nu-si diminueze sansele electorale. Copresedintele Aliantei Romania Dreapta ARD).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )