Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dan Voiculescu face DEZVALUIRI SOCANTE: Daca USL ar fi acceptat o iNTELEGERE, Traian ...

România Liberă România Liberă,
Dan Voiculescu face DEZVALUIRI SOCANTE: Daca USL ar fi acceptat o iNTELEGERE, Traian ...

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculesc, il ataca pe blogul personal pe presedintele Traian Basescu, despre care spune ca ar fi ramas in vacanta, adica suspendat, daca USL accepta o intelegere. Voiculescu atrage atentia asupra unei declaratii pe care seful statului a facut-o in cadrul unui interviu acordat publicatiei Evenimentul zilei: Daca as fi pretuit mai mult linistea si siguranta functiei mele . ) m-as fi inteles demult cu domnii Voiculescu, Antonescu si Ponta. Potrivit lui . continuă pe România Liberă

Udrea: Daca USL ia peste 50%, trebuie sa guverneze. ...

Elena Udrea crede ca, daca USL va avea mai mult de jumatate plus unu din mandate, ar trebui sa guverneze, cu atat mai mult cu cat vine cel mai greu an de la declansarea crizei economice. Udrea crede ca romanii vor vedea pana la vara ce greseala au facut alegandu-i pe cei de la PSD si PNL, potrivit Realitatea. net. Udrea invoca pe blog cel mai recent si cel mai credibil sondaj de opinie realizat de CSOP firma care lucreaza cu PDL, n. r. ), in care USL se mentine la sub 50% din intentia de .

Antonescu: Este de dorit ca Ministerul Finantelor sa revina liberalilor, daca USL va castiga parlamentarele

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte USL, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Agerpres, ca, din punctul sau de vedere, este de dorit cu prioritate ca Ministerul Finantelor sa revina.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )