Libnet.ro
UNICEF

22:00

O nava militara franceza a intrat in Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
 O nava militara franceza a intrat in Marea Neagra

O nava de recunoastere franceza a intrat, miercuri, in Marea Neagra, unde va continua misiunea de patrulare a Aliantei Nord-Atlantice dupa plecarea distrugatorului american USS Ross, informeaza site-ul agentiei ruse Sputnik. continuă pe Hotnews

Nava militara franceza Dupuy-de-Lome a intrat in Marea Neagra

O nava de recunoastere franceza a intrat, miercuri, in Marea Neagra. Nava va continua misiunea de patrulare a Aliantei Nord-Atlantice dupa plecarea distrugatorului american USS Ross, relateaza.

Nava militara franceza, in apele Marii Negre

O nava de recunoastere franceza a intrat, miercuri, in Marea Neagra, unde va continua misiunea de patrulare a Aliantei Nord-Atlantice, dupa plecarea distrugatorului american USS Ross.

VIDEO US Navy a facut publice imagini filmate de pe nava americana USS Ross, intampinata de un avion de vanatoare rusesc in Marea Neagra dupa plecarea din Portul Constanta

Imagini video filmate de pe nava USS Ross surprind momentul in care distrugatorul american, aflat in apele internationale din Marea Neagra, este intampinat de un avion de vanatoare de tip Su-24 trimis de marina rusa. Potrivit imaginilor facute publice de Marina americana, avionul de vanatoare nu purta armanent, iar USS Ross nu si-a schimbat traseul. Distrugatorul USS Ross a fost trimis in Marea Neagra, in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale, in cadrul misiunilor NATO de asigurare a aliatilor din estul Europei decise dupa ce Rusia a anexat Crimeea si s-a implicat in razboiul din estul Ucrainei. Pentagonul a negat informatiile din presa rusa potrivit carora distrugatorul USS Ross ar fi intrat in apele teritoriale ruse dupa plecarea din Portul Constanta, informatii neasumate de altfel de autoritatile ruse.

VIDEO Imagini filmate de pe nava americana USS Ross, intampinata de un avion de vanatoare rusesc in Marea Neagra

Imagini video filmate de pe nava USS Ross surprind momentul in care distrugatorul american este intampinat de un avion de vanatoare de tip Su-24 trimis de marina rusa. Potrivit imaginilor facute publice de Marina americana, avionul de vanatoare nu purta armanent. Distrugatorul USS Ross a fost trimis in Marea Neagra, in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale, in cadrul misiunilor NATO de patrulare decise dupa ce Rusia a anexat Crimeea si s-a implicat in razboiul din estul Ucrainei. Pentagonul a negat informatiile din presa rusa potrivit carora distrugatorul USS Ross ar fi intrat in apele teritoriale ruse dupa plecarea din Portul Constanta.

SUA dezminte informatiile: Distrugatorul USS Ross NU a fost fortat de rusi sa-si schimbe cursul in Marea Neagra

Marina militara americana a negat informatiile publicate, sambata, de media rusa privind faptul ca avioane ale Moscovei ar fi fortat un distrugator american sa-si schimbe cursul in Marea Neagra.

SUA infirma informatiile potrivit carora distrugatorul USS Ross si-a schimbat cursul in Marea Neagra din cauza avioanelor rusesti

Marina militara americana a negat informatiile publicate sambata de media rusa privind faptul ca avioane ale Moscovei ar fi fortat un distrugator american sa-si schimbe cursul in Marea Neagra, relateaza St.

O adolescenta de 17 ani s-a sinucis aruncandu-se in apele canalului Dunare-Marea Neagra

O eleva de 17 ani din Constanta s-a sinucis dupa ce s-a aruncat in apele canalului Dunare-Marea Neagra. O deceptie in dragoste si saracia ar fi determinat-o pe tanara sa-si puna capat zilelor. inaintea.

Distrugatorul USS Ross, care le da emotii rusilor, ramane in Marea Neagra. Vezi scopul misiunii

Distrugatorul american USS Ross, care a pus in alerta avioanele de lupta ale Rusiei, ramane in Marea Neagra.

VIDEO O eleva de 17 ani s-a sinucis din cauza saraciei familiei. Fata s-a aruncat in Canalul Dunare - Marea Neagra

Clipe tensionate in localitatea constanteana Murfatlar. O fata de 17 ani din oras s-a aruncat in apele Canalului Dunare Marea Neagra, suparata din cauza problemelor financiare ale familiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )