Libnet.ro
UNICEF

01:05

Necazurile se tin lant de Brigitte Sfat: Si-a sifonat masina de 100.000 de euro (FOTO)

B1 B1,
Necazurile se tin lant de Brigitte Sfat: Si-a sifonat masina de 100.000 de euro (FOTO)

Brigitte Sfat a fost implicata recent intr-un accident rutier in urma caruia masinaa fost sifonata in trafic, anunta Click. Bruneta si-a cumparat recent o masina de lux, un Porche. continuă pe B1

Tot timpul i s-a bagat in cap ca eu sunt o puscariasa, ca sunt o taranca. Brigitte Sfat, sah mat la Ilie Nastase. Sotia tenismenului a facut declaratii EXPLOZIVE

Relatia dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase este din ce in ce mai tensionata, asta dupa ce sotia fostului tenismen i-a demascat acestuia relatiile extraconjugale. Brigitte chiar s-a confruntat cu una di.

Brigitte Sfat vrea sa divorteze insa nu poate. Motivul incredibil care o tine langa Nastase (FOTO)

Brigitte Sfat nu mai are liniste, de o perioada traieste cu sentimentul ca sotul ei o inseala. Desi a gasit mesaje si numere de telefon noi in agenda sotului bruneta este nevoita sa.

Am vrut sa sufere. Sa le fie frica si lui si femeilor: Brigitte Sfat, CONFRUNTARE fara precedent cu Ilie Nastase: Nu o inteleg pe fata asta

Brigitte Sfat este devastata in urma scandalului pe care il are cu sotul ei. Femeia se declara dezamagita de aventurile lui Ilie Naastase, iar din acest motiv a ales sa faca publica suferinta.

Ea este Cici, presupusa amanta a lui Ilie Nastase! A VORBIT despre acuzatiile facute de Brigitte Sfat (FOTO)

Dupa ce a avut un scandal in plina strada cu Brigitte Sfat pentru o presupusa legatura amoroasa cu sotul acesteia, presupusa amanta a lui Ilie Nastase, Cici, a tinut sa raspunda acuzatiilor care.

Prima reactie a lui Ilie Nastase dupa scandalul cu Brigitte Sfat. Nimeni nu s-ar asteptat ca fostul tenismen sa faca o asemenea declaratie

Relatia dintre Brigitte Sfat si fostul tenismen Ilie Nastase este intr-un punct culminant. Neintelegerile dintre ei au determinat-o pe sotuia lui Nastase sa mearga acasa la presupusa amanta si.

PARUIALA TOTALA! Brigitte Sfat, fata in fata cu AMANTA lui Ilie Nastase (VIDEO)

Dupa ce in presa s-a tot speculat ca fostului tenismen nu-i prea mai place viata de barbat casatorit, Brigitte s-a hotarat sa afle care este statutul ei in mariajul cu acesta. Asa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )