Libnet.ro
UNICEF

08:45

Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Ce a observat dupa 4 ani de mandat

Playtech Playtech,
Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Ce a observat dupa 4 ani de mandat

Robert Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Robert Negoita a observat dupa 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea ca oameni sunt terorizati in trafic, terorizati de lipsa apei calde, ca nu aveau lumina noaptea pe strazi sau ca erau terorizati de tantari. Robert Negoita a rabufnit dupa 4 ani de mandat. Ce nu . continuă pe Playtech

Robert Negoita, dezvaluiri despre Gabriela Firea: Ati pus mai presus interesele personale

Ruptura dintre Robert Negoita si Gabriela Firea este o certitudine. Primarul Sectorului 3 a iesit din PSD si nu a manifestat sustinere fata de fostul primar general, la alegerile locale. Robert Negoita a.

Robert Negoita: Gabriela Firea este victima propriei dorinte de marire Era terorizata de paranoia ca mi-as fi dorit sa atac ulterior fotoliul de primar general

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a castigat un nou mandat in urma alegerilor de duminica, sustine ca Gabriela Firea este propriul sau inamic si victima propriei dorinte de marire si ca era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general. Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita.

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

GABRIELA FIREA: Nu putem negocia cu teroristii politici

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, spune ca nu este de acord cu invitatia facuta de Marcel Ciolacu lui Robert Negoita privind revenirea in PSD, dar ca nu i-a reprosat presedintelui PSD invitatia facuta.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

Gabriela Firea nu se da plecata: Sunt doar cifre. Declaratia o voi face maine. Candidatul dreptei a dus o campanie murdara

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea nu s-a prezentat alaturi de colegii de partid dupa afisarea rezultatelor de la alegerile locale, ci a transmis un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca desi cifrele de la exit polluri o dau cu 8 procente in spatele lui Nicusor Dan, acestea reprezinta doar niste sondaje de opinie. De altfel, aceasta a lansat noi atacuri asupra lui Nicusor Dan pe care il acuza de campanie murdara.

Gabriela Firea a fost intrebata daca face un pas in spate. Cum a raspuns

Romanii trebuie sa afle ca s-au spus foarte multe minciuni in campania electorala de la alegerile locale de catre adversarii nostri in Bucuresti si trebuie sa aratam toate aceste minciuni, a spus marti Gabriela Firea.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )