Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nelson Mandela va fi inhumat la 15 decembrie, la Qunu. Presedintele Africii de Sud anunta FUNERALII NATIONALE

Antena3 Antena3,
Nelson Mandela va fi inhumat la 15 decembrie, la Qunu. Presedintele Africii de Sud anunta FUNERALII NATIONALE

O ceremonie nationala in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, decedat joi la varsta de 95 de ani, va avea loc la 10 decembrie pe stadionul din Soweto, urmand ca inhumarea sa aiba loc la 15. continuă pe Antena3

Zeci de sefi de stat asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela

Sefi de stat din toata lumea sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela, care vor avea loc pe 15 decembrie, in Qunu, satul sau natal, anunta Mediafax. Trebuie sa lucram impreuna pentru a organiza.

VIDEO ARHIVA A murit Nelson Mandela, parintele natiunii Africii de Sud

Nelson Mandela a murit, a anuntat joi seara presedintele sud-african Jacob Zuma, citat de Reuters. Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud si erou al luptei anti-apartheid, avea 95 de ani.

VIDEO ARHIVA A murit Nelson Mandela, parintele natiunii sud-africane

Nelson Mandela a murit, a anuntat joi seara presedintele sud-african Jacob Zuma, citat de Reuters. Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud si erou al luptei anti-apartheid, avea 95 de ani.

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

VIDEO Top 10 cantece-tribut in onoarea lui Nelson Mandela

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, cel care a murit joi, a influentat si inspirat de-a lungul ultimilor 30 de ani numerosi solisti prin sacrificiul sau si lupta pentru dreptate. Ziua de nastere a lui Mandela, 18 iulie, este sarbatorita in intreaga lume ca Ziua Mandela, iar artisti de pe toate continentele i-au inchinat cantece-tribut celui care a petrecut 27 de ani in inchisoare pentru lupta sa anti-apartheid.

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, considerat de compatrioti un simbol, a decedat in aceasta seara la varsta de 95 de ani,.

Problemele de sanatate pe care le-a avut Nelson Mandela

In decursul vietii sale, Nelson Mandela, fostul presedinte al Africii de Sud, decedat joi seara la 95 de ani, a suferit mai multe interventii chirurgicale, necesare in urma deteriorarii starii de sanatate a liderului sud-african dupa cei 27 de ani petrecuti in inchisoare, informeaza Mediafax.

Liderii lumii sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela.

Liderii lumii sunt asteptati in Africa de Sud, saptamana viitoare, la Johannesburg si Pretoria, pentru funeraliile lui Nelson Mandela. El care va fi inmormantat in satul sau, Qunu, duminica, 15 decembrie, potrivit Mediafax. Trebuie sa lucram impreuna pentru a organiza cele mai demne funeralii acestui fiu exceptional al tarii si parinte al tinerei noastre natiuni, a declarat vineri presedintele Jacob Zuma. Citeste: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african Vom .

inmormantarea lui Nelson Mandela va avea loc pe 15 decembrie, in satul natal al acestuia

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela va fi inmormantat pe data de 15 decembrie in satul natal Qunu, scrie USA Today. De asemenea, in memoria acestuia se va organiza o ceremonie nationala pe 10.

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african, a murit la 95 de ani

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african, a incetat din viata, joi, la varsta de 95 de ani, dupa o lunga lupta cu boala. Vestea a fost confirmata de presedintele Africii de Sud, Jacob Zuma, relat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )