Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Unul dintre cei mai importanti comandanti ai Hezbollah a fost ucis in Beirut

Unul dintre cei mai importanti comandanti ai Hezbollah a fost ucis in Beirut, in timpul unui atac petrecut in noaptea de marti spre miercuri, informeaza Reuters. Desi nu se cunosc inca foarte multe amanunte.

Nelson Mandela: Sportul are puterea sa schimbe lumea

Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari lideri pe care lumea i-a avut si cu siguranta cel mai mare de dupa anii 90, condamnat la inchisoare pe viata din care a executat 27 de ani, primul presedinte de culoare din istoria Africii de Sud si castigator al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata la varsta de 95 de ani. A fost prea mare ca sa il trecem cu vederea, sa nu ii acordam un ultim omagiu si sa aducem aminte ce a facut pentru sport sau ce a crezut despre sport. Si nu au fost deloc putine sau, daca unii considera ca au fost putine, au fost atat de concentrate incat au puterea si stralucirea unui diamant.

Comitetul Nobel: Mandela, unul dintre cele mai mari nume din istoria Nobelului pentru Pace.

Comitetul Nobel norvegian i-a adus, vineri, un omagiu lui Nelson Mandela, pe care il considera unul dintre cele mai mari nume din lunga istorie a Premiului Nobel pentru Pace, transmite Mediafax. Citeste si: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african GALERIE FOTO) Mandela a primit Premiul Nobel pentru Pace in 1993 impreuna cu presedintele sud-african din perioada respectiva Frederik De Klerk. Citeste si: Basescu: Mostenirea lui Mandela va inspira generatiile viitoare .

Crin Antonescu, despre declaratiile lui Traian Basescu: Lucrurile continua sa se degradeze

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat joi seara, la revenirea dintr-o vizita efectuata in Republica Moldova, ca discursul sustinut in aceeasi seara de Traian Basescu, in care l-a acuzat pe Victor Ponta ca este corupt si fura, arata ca lucrurile continua sa se degradeze.

VIDEO Crin Antonescu, despre declaratiile lui Traian Basescu: Lucrurile continua sa se degradeze

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat joi seara, la revenirea dintr-o vizita efectuata in Republica Moldova, ca discursul sustinut in aceeasi seara de Traian Basescu, in care l-a acuzat pe Victor Ponta ca este corupt si fura, arata ca lucrurile continua sa se degradeze.

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african.

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi oameni si influenti. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplut pentru toti. Aceasta este .

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african (GALERIE FOTO).

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi si influenti oameni. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare, presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplu pentru toti. Aceasta este .

Nelson Mandela, omul care nu putea sa planga

Celebrul rocker irlandez Bono, solistul trupei U2 si unul dintre cei mai mari activisti din randul celebritatilor internationale, ii face un portret cald si familiar lui Nelson Mandela, care i-a fost prieten. intr-un editorial din Time, muzicianul il numeste pe fostul lider omul care nu putea sa planga si spunea povestea emotionanta din spatele acestui lucru.

Nelson Mandela, un conducator mai presus de ceilalti. Ce scriu marile ziare ale lumii despre moartea lui Nelson Mandela

Sub titlul Nelson Mandela, un conducator mai presus de toti ceilalti, ziarul britanic Guardian scrie: Caracterul si viata care l-a tinut timp indelungat in afara scenei au produs o imbinare aproape unica de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )