Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nelu Iordache, judecat pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare pe Transalpina

Hotnews Hotnews,
 Nelu Iordache, judecat pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare pe Transalpina

Nelu Iordache, firma Romstrade si mai multi sefi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 184 de kilometri din DN 67C Transalpina, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe Hotnews

Nelu Iordache, judecat pentru fapte de coruptie din cauza unor lucrari de modernizare pe Transalpina

Nelu Iordache, firma Romstrade si mai multi sefi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 184 de kilometri din DN 67C Transalpina, potrivit.

Nelu Iordache, judecat pentru fapte de coruptie

Omul de afaceri Nelu Iordache, firma Romstrade si mai multi sefi din Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 184 km din DN 67C Transalpina, a anuntat astazi Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Nelu Iordache, judecat pentru coruptie privind modernizarea pe Transalpina

Nelu Iordache, firma Romstrade si mai multi sefi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 184 de.

Regele asfaltului, Nelu Iordache, judecat pentru coruptie privind modernizarea pe Transalpina

Nelu Iordache, firma Romstrade si mai multi sefi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 184 de.

Regele Asfaltului Nelu Iordache si sapte angajati ai D.R.D.P. Craiova, trimisi in judecata in cazul unor lucrari la Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si noua angajati din cadrul de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie.

Afaceristul Nelu Iordache si angajati ai Directiei Drumuri si Poduri Craiova, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si fals, in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si alti opt angajati ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, intre care si persoane din conducerea institutiei, au fost trimisi in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, intr-un dosar privind lucrari la Transalpina.

Omul de afaceri Nelu Iordache si angajati ai Directiei Drumuri si Poduri Craiova, trimisi in judecata in dosarul Transalpina

Procurorii anticoruptie au decis trimiterea in judecata a omului de afaceri Nelu Iordache, a firmei Romstrade si a mai multor sefi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova, in dosarul privind lucrarile de modernizare a drumului national DN 67 C Bengesti - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Sebes Transalpina) pe o lungime de 184 de kilometri.

Meme Stoica, audiat de procurori in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie judecatorul Stan Mustata

Managerul echipei de fotbal Steaua Bucuresti a fost scos, saptamana trecuta, din Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa primita in dosarul Transferurilor, si dus in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, este acuzat de fapte de coruptie.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu il va cunoaste astazi pe magistratul care se alatura completului care il judeca pentru fapte de coruptie

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte, astazi, cu privire la doua cereri depuse la dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de fapte de coruptie. intr-una dintre cereri se solicita anularea privatizarii Institutului pentru Cercetari Alimentare ICA), privatizare pentru care Dan Voiculescu a primit deja cinci ani de inchisoare cu executare. Completul de judecata s-a schimbat dupa ce magistratul Stan Mustata a fost arestat.

Ancheta la Policlinica Vaslui. Mai multe cadre medicale cercetate pentru fapte de coruptie

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, impreuna cu lucratorii Directiei Generale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Vaslui, au ridicat mai documentele medicale in care erau consemnate consultatiile medicale efectuate de medici la Ambulatoriul de Specialitate Policlinica) Spitalului Judetean de Urgenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )