Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nelu Tataru: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbati

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca 80% din managerii spitalelor din Romania ar trebui schimbati, iar coordonarea acestora ar trebui sa revina la Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru: Am spus ca 80% din managerii de spitale ar trebui schimbati. imi mentin aceeasi parere

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca 80% dintre managerii de spitale din Romania ar trebui sa fie schimbati, iar coordonarea unitatilor medicale ar trebui sa treaca in sarcina.

Ministrul Sanatatii: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbati. Sistemul s-a dezgolit

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca 80 la suta din managerii spitalelor din tara ar trebui schimbati, insa nu poate lua decizii in acest sens.

Nelu Tataru anunta ca Spitalul Judetean Targu Neamt va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii

Nelu Tataru a anuntat ca Spitalul Judetean Targu Neamt unde a avut loc incendiul la sectia ATI in urma caruia au murit 10 persoane va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii. in legislatia viitoare vom avea si aceasta perspectiva a trecerii tuturor spitalelor publice in coordonarea Ministerului Sanatatii, a adaugat acesta.

Nelu Tataru: Ministerul Sanatatii are in subordine 58 de spitale din 380. Coordonarea activitatii medicale ar trebui sa fie la noi, cu un examen corect al managerilor

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, luni seara, ca Ministerul are in subordine doar 58 din cele 380 de spitale publice, restul tinand de autoritatile locale. El a precizat ca a militat pentru ca ac.

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

NELU TATARU: Am identificat cate un spital in fiecare judet care poate deveni suport COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca a fost identificat in fiecare judet al tarii cate un spital care poate deveni suport COVID. El a precizat ca la Bucuresti sunt doua unitati medicale Sfantul Stefan si Cantacuzino care vor fi operationalizate ca spitale suport COVID-19. Referitor la personalul medical necesar, ministrul a spus ca acesta poate fi mobilizat in functie de solicitarile care exista in teritoriu.

NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a informat, astazi, ca, in prezent, este stabila starea medicului care a suferit arsuri in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt si care a fost transferat in Belgia.

Nelu Tataru: Am mai dat 600.000 doze de vaccin antigripal catre medicii de familie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca au fost distribuite 500. 000 doze de vaccin antigripal.

PSD cere demisia urgenta a lui Ludovic Orban si Nelu Tataru!

Partidul Social Democrat cere demisia imediata a premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, pentru ca nu-si asuma haosul provocat in sistemul de sanatate si dau vina pe medici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2874 seconds )