Libnet.ro
UNICEF

10:46

Nelu Tataru: Am mai dat 600.000 doze de vaccin antigripal catre medicii de familie

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru: Am mai dat 600.000 doze de vaccin antigripal catre medicii de familie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca au fost distribuite 500. 000 doze de vaccin antigripal. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

NELU TATARU: Am identificat cate un spital in fiecare judet care poate deveni suport COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca a fost identificat in fiecare judet al tarii cate un spital care poate deveni suport COVID. El a precizat ca la Bucuresti sunt doua unitati medicale Sfantul Stefan si Cantacuzino care vor fi operationalizate ca spitale suport COVID-19. Referitor la personalul medical necesar, ministrul a spus ca acesta poate fi mobilizat in functie de solicitarile care exista in teritoriu.

NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a informat, astazi, ca, in prezent, este stabila starea medicului care a suferit arsuri in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt si care a fost transferat in Belgia.

PSD cere demisia urgenta a lui Ludovic Orban si Nelu Tataru!

Partidul Social Democrat cere demisia imediata a premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, pentru ca nu-si asuma haosul provocat in sistemul de sanatate si dau vina pe medici.

Nelu Tataru: Am spus ca 80% din managerii de spitale ar trebui schimbati. imi mentin aceeasi parere

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca 80% dintre managerii de spitale din Romania ar trebui sa fie schimbati, iar coordonarea unitatilor medicale ar trebui sa treaca in sarcina.

Nelu Tataru: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca 80% din managerii spitalelor din Romania ar trebui schimbati, iar coordonarea acestora ar trebui sa revina la Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Nelu Tataru: Ministerul Sanatatii are in subordine 58 de spitale din 380. Coordonarea activitatii medicale ar trebui sa fie la noi, cu un examen corect al managerilor

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, luni seara, ca Ministerul are in subordine doar 58 din cele 380 de spitale publice, restul tinand de autoritatile locale. El a precizat ca a militat pentru ca ac.

Nelu Tataru, despre reforma sistemului medical: Atat timp cat nu vom schimba un management politic cu unul profesional, nu vom avea sanse de reusita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, referindu-se la incendiul din sectia ATI de la Piatra Neamt, ca atata vreme cat managementul unitatilor medicale din Romania nu va fi asigurat de.

Nelu Tataru: in acest moment, avem 1.349 de paturi de terapie intensiva in spitalele suport-COVID Cati pacienti de la ATI sunt intubati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara ca, in acest moment, in Romania exista 1. 349 de paturi de terapie intensiva destinate pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Iar din cei 1. 187 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )