Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nelu Tataru anunta ca Spitalul Judetean Targu Neamt va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru anunta ca Spitalul Judetean Targu Neamt va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii

Nelu Tataru a anuntat ca Spitalul Judetean Targu Neamt unde a avut loc incendiul la sectia ATI in urma caruia au murit 10 persoane va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii. in legislatia viitoare vom avea si aceasta perspectiva a trecerii tuturor spitalelor publice in coordonarea Ministerului Sanatatii, a adaugat acesta. continuă pe Adevărul

Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate: Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde a avut loc incendiul violent

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ce priveste siguranta personalului si a pacientilor, mai exact patru indicatori cu neconformitati, a declarat la Digi24 Marius Filip, directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate.

Spitalul judetean Piatra Neamt, macinat de nereguli privind siguranta medicilor si pacientilor. Ce au gasit autoritatile

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ceea ce priveste siguranta personalului si a pacientilor chiar inaintea incendiului devastator, in urma caruia au murit 10 oameni si alti 7 au fost raniti.

Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean Piatra Neamt: Suntem in curs de autorizare ISU. Toate spitalele din Romania au probleme

Presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al organizatiei PSD Neamt Ionel Arsene a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatie de la ISU au toate spitalele din Romania, a adaugat el.

Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde au ars pacientii COVID-19, raportate de Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate

Spitalulu Judetean Piatra Neamt prezenta o serie de nereguli, in ceea ce priveste siguranta personalului si a personalului. Directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Ca.

Colegiul Medicilor, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii!

Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii, afirma presedintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Eltransmite condoleante familiilor celor 10 pacienti decedati in urma incendiului si isi exprima solidaritatea cu medicul care a suferit arsuri grave incercand sa salveze pacientii.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

Sapte persoane au decedat in urma incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Sapte persoane au decedat, sambata seara, in urma incendiului izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piata Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa, transmite Agerpres.

Iohannis: Tragedia care a avut loc la Spitalul Judetean Piatra Neamt a indoliat intreaga tara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa tragedia de la Spitalul de la Piatra Neaamt Acesta s-a declarat profund indurerat de decesul pacientilor de la ATI si transmitand condoleante familiilor.

Iohannis: Tragedia care a avut loc la Spitalul Judetean Piatra Neamt a indoliat intreaga tara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa tragedia de la Spitalul de la Piatra Neaamt, declarandu-se profund indurerat de decesul pacientilor de la ATI si transmitand condoleante familiilor.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, va merge de urgenta la Piatra Neamt pentru a vedea situatia din teren

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru se va deplasa in aceasta seara la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Sunt pacienti infectati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )