Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nelu Tataru anunta cand vom primi vaccinurile anti-COVID

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru anunta cand vom primi vaccinurile anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri seara, ca prima transa de vaccinuri anti-COVI. continuă pe România Liberă

Cand scad cazurile de COVID-19 in Romania. Nelu Tataru a facut anuntul acum: E o luna grea!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avertizat ca urmeaza o luna grea in ceea ce priveste pandemia de COVID-19, dar, din fericire, numarul cazurilor de infectare cu noul virus va intra pe o panta descendenta de la jumatatea lui octombrie. Pentru mai multe detalii, cititi-ne in continuare. Pandemia la zi. Cand scad cazurile de COVID-19 Oficialul .

NELU TATARU: Sper ca in 8-10 luni sa putem prezenta Parlamentului o lege a reformei in sanatate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca isi mentine parerea conform careia 80 la suta dintre managerii unitatilor sanitare nu corespund, el acuzand politizarea conducerilor in spitale si Directiile de Sanatate Publica. in acest context, Nelu Tataru isi exprima speranta ca in urmatoarele opt sau zece luni Guvernul va putea propune Parlamentului o noua lege a Sanatatii.

NELU TATARU: Sistemul medical are o boala, incepand de la medicina primara, pana sus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca sistemul medical sufera de o boala, incepand de la medicina primara pana in sus , iar perioada pandemiei a aratat realitatea , scrie Agerpres.

NELU TATARU: Luna septembrie pentru noi este una de mare provocare si de mare preocupare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, marti, ca dupa lunile care au trecut de la debutul crizei sanitare in sistemul medical se simte oboseala si suprasolicitarea. Tataru a avertizat ca luna septembrie este una de mare provocare si de mare preocupare, avand in vedere relaxarea unor masuri, campania electorala si alegerile, dar si deschiderea anului scolar.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre lupta sistemului medical cu COVID-19: Deja se simte oboseala, se simte suprasolicitarea

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca in sistemul medical romanesc se simte oboseala si suprasolicitarea dupa lunile de lupta cu pandemia de coronavirus. in acest context, Tataru.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ne asteptam si la valul doi de infectari. Gripa sezoniera va subrezi organismul. Recomandarea este sa ne vaccinam

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca se asteapta si un val doi al pandemiei de coronavirus insa deocamdata nu a fost depasitprimul val. Orice pandemie se intinde pe o perioada de un an si.

Nelu Tataru: Accesul in functiile de manageri de spitale trebuie sa se faca prin examene nationale, care sa nu fie doar de forma. Ei ar trebui evaluati anual. E nevoie de o noua Lege a Sanatatii

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, miercuri, faptul ca e nevoie de o noua Lege a Sanatatii pentru ca actuala a fost adoptata acum 14 ani si, de atunci, a suferit peste 1. 500 de amendamente. El a .

Nelu Tataru avertizeaza, luna septembrie poate aduce o crestere la 2.000 cazuri noi pe zi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a trecut in revista factorii de risc ce pot duce la o crestere sem.

Nelu Tataru denunta excesiva politizare a spitalelor, care a dus la scaderea calitatii actului medical Ministrul Sanatatii: 80% din managementul unitatilor sanitare nu corespunde

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca 80% din managementul spitalelor nu corespunde. El a acuzat excesiva politizare a acestor unitati medicale, care a dus la scaderea.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nerespectarea regulilor poate sa ne duca si la peste 2.000 de cazuri noi pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, avertizeaza ca daca regulile de protectie sanitara nu vor fi respectate, in perioada urmatoare, in Romania s-ar putea inregistra zilnic peste 2. 000 de noi cazuri de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )