Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Avem la Terapie Intensiva 1.200 paturi pentru bolnavii Covid-19

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru: Avem la Terapie Intensiva 1.200 paturi pentru bolnavii Covid-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca in acest moment exista 1. 200 paturi disponibile in sectii. continuă pe România Liberă

NELU TATARU: Avem pentru Terapie Intensiva 1.200 de paturi, cu extensie pana la 1.500

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca la Terapie Intensiva sunt la nivel national, pentru pacientii cu COVID-19, 1. 200 de paturi cu extensie pana la 1.

Nelu Tataru: Avem peste 400 de focare de coronavirus Sunt 1.200 de paturi ATI pentru pacientii COVID-19, cu extensie pana la 1.500 Orice act medical e asigurat de CNAS, inclusiv pentru cei neasigurati (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, joi, ca pe teritoriul Romaniei exista 400 de focare de coronavirus, care sunt gestionate de autoritatile sanitare conform procedurilor. El a mai precizat ca avem.

Nelu Tataru: Avem 3-4 saptamani grele, in care incercam sa limitam cresterea numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este prezent joi, 29 octombrie, la Constanta unde inspecteaza unitatile medicale in care sunt tratati bolnavii de COVID-19.

Nelu Tataru: Locurile la ATI se elibereaza prin vindecare sau prin deces Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a a declarat luni seara, la Digi 24, ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind deja ocupate , iar pana la finalul lunii spera sa existe alte 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru, despre locurile la ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi, sa putem merge strict pe suport COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

TATARU, DESPRE LOCURILE DE LA ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva - peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva - unde ajung cele mai grave cazuri - se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces, conform news. ro.

Iohannis a facut anuntul pe care il asteapta Romania de la inceputul pandemiei: Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii

Presedintele a facut lumina in privinta numarului de paturi disponibile pe sectiile de Terapie Intensiva din toata tara, dupa ce, in ultimele luni, cifrele avansate de autoritati au fost diferite. Astfel, seful statului spune ca Romania are 3. 065 de paturi de Terapie Intensiva, pentru toti pacientii, nu doar COVID si 2. 252 de ventilatoare mecanice.

Orban, despre locurile la ATI: Avem o problema in Bucuresti, dar deja s-au luat decizii. A fost crescuta capacitatea la terapie intensiva si va mai creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la problema la nivelul spitalelor din Bucuresti la sectiile de terapie intensiva, ca au fost luate niste decizii in acest sens si a fost crescuta capacitatea la ATI. Seful Executivului a adaugat ca Spitalul Colentina redevine unitate medicala suport COVID si acolo sunt cateva sute de paturi si 30 la terapie intensiva si a fost pus in functiune spitatul Nasta.

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

Nelu Tataru: in masura in care primul vaccin anti-COVID va fi gata, acela va fi si la noi. Avem speranta pentru sfarsitul anului sau inceputul anului viitor (VIDEO)

Ministrul Satatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca exista sperante ca pana la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor sa fie disponibil un vaccin impotriva noului coronavirus. in masura in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )