Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nelu Tataru: Nu se pune problema introducerii de noi masuri de restrictie in perioada urmatoare

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Nu se pune problema introducerii de noi masuri de restrictie in perioada urmatoare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca nu se pune problema introducerii unor noi masuri de restrictie in perioada urmatoare, in ciuda sutelor de cazuri zilnice de coronavirus inregistrate de la relaxarea masurilor. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca vom avea un numar de cazuri in scadere, de la o zi la alta, ne gandim la deschiderea teraselor de la 1 iunie si de la 15 iunie, la deschiderea plajelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca, in acest moment, nu se pune problema.

Horatiu Moldovan: Daca numarul cazurilor de COVID-19 va fi peste 200 zilnic si in perioada urmatoare, se poate pune problema unor masuri mai severe

Daca numarul cazurilor de COVID-19 va fi peste 200 zilnic si in perioada urmatoare, se poate pune problema unor masuri mai severe, a declarat duminica seara secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan. Bilantul cazurilor de coronavirus din Romania a ajuns duminica la 18. 070, dupa raportarea a 213 cazuri noi, fata de 145 de noi imbolnaviri raportate cu o zi in urma. Numarul imbolnavirilor trece de 200 dupa opt zile consecutive in care s-a mentinut sub acest prag.

Plajele se deschid de pe 15 iunie. Anuntul facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru sustine ca romanii se pot gandi la vacanta in faza actuala a epidemiei de COVID-19, insa relaxarea trebuie sa se faca etapizat.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Suntem intr-o faza descrescatoare a curbei pandemiei de COVID-19. O avem de vreo saptamana

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romania a trecut in ultima saptamana intr-o faza descendenta a pandemiei de COVID-19 avand in vedere zilelele consecutive in care s-au inregistrat un.

Coronavirus. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre masurarea temperaturii la accesul in magazine: Un minim triaj epidemiologic

Masurarea temperaturii la intrarea in institutii, cladiri de birouri sau supermarketuri continua sa creeze valva in spatiul public. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, explica necesitatea masurarii.

Nelu Tataru, despre pandemie: Suntem intr-o faza descrescatoare a curbei, de o saptamana

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat vineri ca Romania a intrat intr-o regresie a curbei privind pandemia de coronavirus, ce se observa de o saptamana si jumatate.

Noi masuri de relaxare in Grecia. Restaurantele si cafenelele, redeschise

In Grecia au fost luate noi masuri de relaxare. S-au redeschis liniile de feribot catre insule, restaurantele, barurile si cafenelele.

Noi masuri de sustinere a business-ului din R.Moldova

Igor Dodon a comunicat luni, 25 mai, ca Guvernul pregateste un nou pachet de masuri de sustinere a mediului de afaceri. Presedintele a specificat ca statul intentioneaza sa acopere dobanda imprumuturilor luate de antreprenori, de la banci sau de la companii de microfinantare, pe perioada de pana la 31 decembrie 2021.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )