Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nepasarea care ucide a ministrului Muncii si Protectiei Sociale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nepasarea care ucide a ministrului Muncii si Protectiei Sociale

Senatorul Valer Marian a transmis o noua interpelare adresata ministrului Rovana Plumb, intitulata Nepasarea care ucide a ministrului Muncii si Protectiei Sociale. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a respins motiunea simpla privind alocatiile copiilor depusa de liberali, prin care se cerea demisia ministrului Muncii

Senatul a respins luni, in plen, motiunea simpla a Partidului National Liberal prin care se cerea demisia ministrului Muncii Rovana Plumb, intitulata Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului muncii: copiii Romaniei si alocatia lor de 42 de lei. Motiunea a primit 56 voturi pentru, 82 voturi impotriva si 6 abtineri.

Senatul a respins motiunea simpla care cerea demisia ministrului Muncii

ACTUALIZARE 18:15 Plenul Senatului a respins luni, in plen, motiunea simpla a Partidului National Liberal prin care se cerea demisia ministrului Muncii Rovana Plumb, intitulata Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului Muncii: copiii Romaniei si alocatia lor de 42 de lei.

Motiunea simpla prin care liberalii cer demisia ministrului Muncii va fi dezbatuta luni in Senat

Motiunea simpla intitulata Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului muncii: copiii Romaniei si alocatia lor de 42 de lei va fi dezbatuta luni in plenul Senatului, anunta Agerpres. Cei 44 de senatori liberali semnatari ai motiunii solicita demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb, si sustinerea proiectelor de lege referitoare la cresterea alocatiei pentru cei 3,7 milioane copii, in prezent in cuantum de 42 de lei pe luna.

Motiunea liberalilor prin care cer demisia Ministrului Muncii va fi dezbatuta luni in Senat

Motiunea simpla prin care se cere demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb, va fi dezbatuta luni in plenul Senatului, anunta Agerpres. Motiunea, care a fost semnata de 44 de senatori liberali, mai solicita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )