Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Motiunea simpla prin care liberalii cer demisia ministrului Muncii va fi dezbatuta luni in Senat

Hotnews Hotnews,
 Motiunea simpla prin care liberalii cer demisia ministrului Muncii va fi dezbatuta luni in Senat

Motiunea simpla intitulata Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului muncii: copiii Romaniei si alocatia lor de 42 de lei va fi dezbatuta luni in plenul Senatului, anunta Agerpres. Cei 44 de senatori liberali semnatari ai motiunii solicita demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb, si sustinerea proiectelor de lege referitoare la cresterea alocatiei pentru cei 3,7 milioane copii, in prezent in cuantum de 42 de lei pe luna. continuă pe Hotnews

Motiunea liberalilor prin care cer demisia Ministrului Muncii va fi dezbatuta luni in Senat

Motiunea simpla prin care se cere demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb, va fi dezbatuta luni in plenul Senatului, anunta Agerpres. Motiunea, care a fost semnata de 44 de senatori liberali, mai solicita.

Liberalii cer demisia Rovanei Plumb. Motiunea, dezbatuta luni in Senat

Motiunea simpla inaintata de senatorii liberali in care se cere demisia ministrei Muncii, Rovana Plumb, va fi dezbatuta, luni, in plenul Senatului, informeaza Agerpres.

Senatul a respins motiunea simpla privind alocatiile copiilor depusa de liberali, prin care se cerea demisia ministrului Muncii

Senatul a respins luni, in plen, motiunea simpla a Partidului National Liberal prin care se cerea demisia ministrului Muncii Rovana Plumb, intitulata Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului muncii: copiii Romaniei si alocatia lor de 42 de lei. Motiunea a primit 56 voturi pentru, 82 voturi impotriva si 6 abtineri.

Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din.

Senatul a respins motiunea simpla care cerea demisia ministrului Muncii

ACTUALIZARE 18:15 Plenul Senatului a respins luni, in plen, motiunea simpla a Partidului National Liberal prin care se cerea demisia ministrului Muncii Rovana Plumb, intitulata Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului Muncii: copiii Romaniei si alocatia lor de 42 de lei.

Senatul a respins motiunea simpla a PNL cu privire la alocatiile copiilor

Motiunea simpla a PNL de demisie a ministrului Muncii si marirea alocatiilor pentru copii a fost respinsa luni de plenul Senatului cu 82 de voturi impotriva, 56 pentru si 6 abtineri. Votul a fost.

Senatul a respins motiunea simpla a PNL privind alocatiile pentru copii

Plenul Senatului a respins, luni, motiunea simpla a PNL privind demisia ministrului Muncii si marirea alocatiilor pentru copii, fiind inregistrate 82 de voturi impotriva, 56 pentru si 6 abtineri, informeaza Mediafax .

Alina Gorghiu solicita demisia ministrului finantelor

Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, solicita demisia ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, si restituirea sumelor cheltuite de firme in cazul impozitarii bacsisului, arata un comunicat transmis redactiei.

Eugen Teodorovici: Impozitarea bacsisului a fost o experienta, nu un esec. PNL cere demisia ministrului finantelor si restituirea integrala a sumelor incasate

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, luni, in plenul Camerei, la ora ministrului, ca impozitarea bacsisului si a fost o experienta, nu un esec si a renuntat la ea. Discutiile au avut loc la.

Teodorovici sustine ca impozitarea bacsisului a fost o experienta, nu un esec. PNL cere demisia ministrului Finantelor

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat, luni, in plenul Camerei, la ora ministrului, ca impozitarea bacsisului si a fost o experienta, nu un esec si a renuntat la ea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )