Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nesiguranta alunga potentialii investitori straini din Romania

România Liberă România Liberă,
Nesiguranta alunga potentialii investitori straini din Romania

Cu ochii dupa posibile investitii de peste hotare, am uitat sa utilizam fondurile europene pentru a dezvolta infrastructura. Acestea ar fi stimulat cresterea economica si ar fi creat locuri de munca. continuă pe România Liberă

Cum s-a transformat o carte obscura in biblia miscarii anti vaccin din Romania

Numarul parintilor care refuza sa-si vaccineze copilul creste in Romania de la an la an. Fenomenul a capatat amploare deoarece discursul anti vaccin este raspandit prin intermediul a doua canale cu audienta mai mare decat orice autoritate guvernamentala sau medicala. Astfel o carte obscura, care abunda in erori si rastalmaciri, a devenit in ultimii ani biblia miscarii anti vaccin din Romania, fiind citata atat de vedete TV, cat si in bisericile ortodoxe.

Filmul Aferim!, pentru care Radu Jude a castigat Ursul de Argint la Berlin, va fi lansat pe 6 martie in cinematografele din Romania

Filmul Aferim!, pentru care regizorul Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru regie la cea de-a 65-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, va fi lansat pe 6 martie in cinematografele din Romania. Singurul film romanesc selectat in competitia oficiala a Berlinalei 2015, Aferim! a avut premiera mondiala miercuri, 11 februarie, in cadrul competitiei oficiale a Festivalului de la Berlin.

Mai multe banci din Romania, printre victimele hackerilor care au furat aproape un miliard de dolari de la mai multe institutii financiare

Mai multe banci din Romania se numara printre cele atacate de o grupare de hackeri vorbitori de limba rusa, care a reusit sa fure, incepand din 2013, zeci de milioane de dolari din banci din intreaga lume. Gru.

Mai multe banci din Romania, printre victimele hackerilor care au furat aproape un miliard de dolari de la mai multe institutii financiare

Mai multe banci din Romania se numara printre cele atacate de o grupare de hackeri vorbitori de limba rusa, care a reusit sa fure, incepand din 2013, zeci de milioane de dolari din banci din intreaga lume. Gru.

electroIT-ul din Romania depaseste un prag 'psihologic': 2 miliarde de euro. Nu toate segmentele au crescut

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania a incheiat ultimul trimestru cu o valoare a vanzarilor de 723 milioane euro o crestere de aproape 14%, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013. Pe intreg anul 2013, intreaga piata s-a.

Cum vor fi promovate destinatiile turistice din Romania in mediul virtual

Destinatiile turistice din Romania vor fi promovate printr-un joc video, la initiativa unor tineri care s-au gandit ca frumusetile Romaniei pot fi mai bine puse in valoare in mediul virtual, intr-un mod interactiv si educativ, informeaza Digi 24.

Schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. CEC cauta inlocuitor pentru Radu Ghetea

Se anunta schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, isi incheie in aprilie mandatul la conducerea institutiei. Propunerea.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, identificate in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO, care a avut loc la Bruxelles, au fost identificate in proportie de 90%.

Sebastian Ghita: Servicii secrete straine recruteaza oameni din Romania

Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, la un post de televiziune, ca servicii secrete straine ar face recrutari in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )