Libnet.ro
UNICEF

16:31

NEW MONEY: Un pescar din Agigea face peste 8 milioane de lei pe an cu o cherhana si un restaurant la malul marii

România Liberă România Liberă,
NEW MONEY: Un pescar din Agigea face peste 8 milioane de lei pe an cu o cherhana si un restaurant la malul marii

Oricat ar fi de fantastice, povestile pescaresti tot sunt urmarite cu atentie de cei care le asculta. Fie ca vorbesc despre somni de 200 de kilograme ori stiuci de trei metri, pleaca de fiecare data de la o intamplare reala. Asa e viata la capatul minciocului. Pescaria lui Matei e insa un alt soi de poveste pescareasca, re)scrisa pe parcursul a trei generatii. continuă pe România Liberă

NEW MONEY. Consultanti fiscali: Care este miza ascunsa a fumigenelor legate de impozitarea cifrei de afaceri

Taxa de solidaritate ar urma sa se aplice de anul viitor. Potrivit informatiilor vehiculate in presa, aceasta ar urma sa fie aplicata persoanelor cu venituri de peste zece salarii minime pe economie, procentul supraimpozitarii ridicandu-se la 25%, ceea ce inseamna ca persoanele cu venituri lunare de peste 14. 500 de lei ar datora un impozit de 41%.

NEW MONEY: Fostul fotbalist Rodion Camataru ridica o cladire de birouri in centrul Craiovei

Imobiliarele devin din ce in ce mai atractive pentru oameni de afaceri cu istoric in cele mai diverse domenii. Astfel, fostul fotbalist Rodion Camataru dezvolta o cladire de birouri in centrul Craiovei, ce urmeaza sa fie finalizata anul acesta.

NEW MONEY: Trei tineri au lansat o afacere verde cu care fac sute de mii de euro din deseuri

Tot mai multi producatori si importatori incearca sasi indeplineasca pe cont propriu, macar partial, obligatiile privind reciclarea deseurilor de ambalaje. in ecuatie a intervenit o platforma dedicata licitatiilor cu deseuri, care a ajuns sa intermedieze in scurt timp tranzactii reprezentand 5% din piata totala.

Salariul mediu net a scazut in luna mai cu 3 lei, la 2.363 de lei. Salariile din invatamant revin peste media pe tara

Salariul mediu brut calculat de statisticieni pentru luna mai 2017 a fost de 3. 288 lei, cu 0,1% mai mic decat in luna aprilie 2017, in vreme ce salariul mediu net a fost de 2. 363 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 3 lei -0,1%). Valorile cele mai mari ale salariului net s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei 5842 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1376 lei). In sectorul bugetar s-au inregistrat cresteri ale salariului mediu net din mai fata de luna precedenta in invatamant +2,8%) si administratia publica +1,0%). Castigul salarial mediu net a scazut usor in sanatate si asistenta sociala -1,1%) comparativ cu luna precedenta.

Peru: Oameni de stiinta au reconstruit fata unei femei lider din urma cu peste 1.600 de ani

Oameni de stiinta din Peru au reconstruit fata unei femei lider din urma cu peste 1. 600 de ani, a anuntat ministrul culturii din aceasta tara, citat de DPA, via Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )