Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York Times avertizeaza: Urmeaza al doilea Razboi Rece

Antena3 Antena3,
New York Times avertizeaza: Urmeaza al doilea Razboi Rece

Statele Unite, Rusia si China incearca sa creeze cu agresivitate o noua generatie de arme nucleare mai mici, mai distructive si mai precise, iar aceasta cursa a inarmarii ar putea. continuă pe Antena3

New York Times: Ar putea izbucni un nou Razboi Rece, in contextul in care SUA, Rusia si China incearca sa creeze o noua generatie de arme nucleare

Jurnalistii de la New York Times atrag atentia, intr-un articol aparut in editia online a publicatiei, ca ar putea izbucni un nou Razboi Rece, in contextul in care SUA, Rusia si China.

NY Times: SUA, Rusia si China ar putea declansa un nou Razboi Rece

Marile puteri - Statele Unite, Rusia si China - se afla intr-o cursa de a crea o noua generatie de arme nucleare mai mici si mai precise, pe care le-ar putea folosi pentru a declansa un nou Razboi Rece, avertizeaza autorii unui articol publicat, sambata.

Alegeri SUA 2016. Dezbatere incinsa intre Hillary Clinton si Bernie Sanders inainte de primarele cruciale din New York

Hillary Clinton si Bernie Sanders au avut joi seara cea mai intensa dezbatere electorala de la lansarea campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2016, ce a scos la iveala diferentele fundamentale in politicile lor privind marile banci, controlul armelor, dar si politica fata de Israel, relateaza CNN, care a gazduit evenimentul organizat cu numai cinci zile inainte de primarele cruciale din statul New York.

Antena 3, sase nominalizari la New York FestivalsWorlds Best TVFilms 2016

Echipa Antena 3 se afla in aceste zile in Statele Unite, acolo unde va avea loc decernarea premiilor New York FestivalsWorld's Best TVFilms 2016. Antena 3 intra in competitie cu 6.

Ungaria sustine ca Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate de dupa al doilea razboi mondial

Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate dupa cel de-al doilea razboi mondial, iar raspunsul la aceste provocari trebuie sa fie uniform si hotarat, a declarat vineri ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )