Libnet.ro
UNICEF

08:15

New York Times, despre acuzatiile de spionaj din campania prezidentiala din Romania

Antena3 Antena3,
New York Times, despre acuzatiile de spionaj din campania prezidentiala din Romania

Ziarul New York Times relateaza despre acuzatiile formulate in timpul campaniei pentru prezidentiale de catre Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta privind statutul acestuia de fost ofiter al SIE, intr-un. continuă pe Antena3

New York Times, despre acuzatiile de spionaj facute in campania electorala: Au adaugat un strop de stralucire la imaginea banala a domnului Ponta

Jurnalistul Andrew Higgins, de la ziarul american New York Times, scrie despre acuzatiile de spionaj formulate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, la adresa premierului Victor Ponta, care este si unul dintre principalii candidati la Alegerile prezidentiale 2014.

New York Times, despre acuzatiile de spionaj facute in campania electorala: Au adaugat un strop de stralucire imaginii banale a domnului Ponta

Jurnalistul Andrew Higgins, de la ziarul american New York Times, scrie despre acuzatiile de spionaj formulate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, la adresa premierului Victor Ponta, care este si unul dintre principalii candidati la Alegerile prezidentiale 2014.

New York Times: Acuzatiile de spionaj din campania prezidentiala evoca trecutul autoritar al Romaniei

New York Times relateaza despre acuzatiile formulate in timpul campaniei pentru prezidentiale de catre Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta privind statutul acestuia de fost ofiter al SIE, intr-un articol in care se vorbeste si despre Robert Turcescu, Elena Udrea si Teodor Melescanu. Autorul, Andrew Higgins, deschide articolul citandu-l pe premierul Victor Ponta care relata cum si-a dezamagit copilul de 10 ani cand i-a povestit ca, in ciuda acuzatiilor furibunde din timpul campaniei, el nu este un James Bond roman.

New York Times relateaza despre acuzatiile de spionaj din campania prezidentiala din Romania

Ziarul New York Times relateaza despre acuzatiile formulate in timpul campaniei pentru prezidentiale de catre Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta privind statutul acestuia de fost ofiter al SIE, intr-un articol in care se vorbeste si despre Robert Turcescu, Elena Udrea si Teodor Melescanu, scrie Mediafax.

Alegerile prezidentiale de anul acesta au trecut granitele: New York Times a scris despre mai multi candidati electorali

Acuzatiile facute de Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta, in timpul campaniei prezidentiale, au fost relatate in ziarul New York Times. In articol se mai vorbeste si despre Robert Turcescu, Teodor Melescanu si Elena Udrea.

SUA: Africanii care traiesc la New York spun ca sunt discriminati din cauza virusului Ebola

Membri ai comunitatii africane din New York au denuntat, miercuri, hartuirea cu care se confrunta copiii lor la scoala si problemele pe care le intampina in micile lor afaceri, pe fondul panicii din randul opiniei publice in legatura cu virusul Ebola.

VIDEO. SUA. A decapitat o femeie si i-a tarat trupul pe strazile din New York. Martorii au crezut ca e o farsa de Halloween

Un tanar in varsta de 30 de ani a decapitat o femeie intr-un apartament din districtul Long Island si a tarat cadavrul acesteia pe strazile din New York. Cei care au vazut o asemenea scena nu s-au scandalizat crezand ca este vorba despre o farsa de Halloween.

New York: Femeie gasita decapitata in strada. Martorii au crezut ca e o farsa de Halloween

Un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a decapitat o femeie intr-un apartament din districtul Long Island, in New York, dupa care a luat cadavrul si craniul si le-a tarat pe strazi din New York.

A tarat dupa el, in centrul New York-ului, CADAVRUL decapitat al femeii pe care o omorase. NIMENI nu a reactionat: Credeau ca se pregateste de Halloween

Un incident macabru a trecut neobservat la New York, pentru ca martorii au crezut ca asista la o farsa. Un om a tarat pe strada, in vazul lumii, trupul fara viata al unei femei decapitate. A mers asa mai bi.

Vacanta efervescenta in New York, orasul unde calatoresti la cea mai mare intensitate

Numai sa-ti doresti sa ajungi in New York inseamna ca ai deja o doza mare de energie pe care vrei sa o consumi in efervescenta americana. Dar cand o sa te afli acolo? Inseamna sa traiesti o vacanta la cea mai mare intensitate pe care ti-o poate oferi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )