Libnet.ro
UNICEF

18:15

New York: Femeie gasita decapitata in strada. Martorii au crezut ca e o farsa de Halloween

B1 B1,
New York: Femeie gasita decapitata in strada. Martorii au crezut ca e o farsa de Halloween

Un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a decapitat o femeie intr-un apartament din districtul Long Island, in New York, dupa care a luat cadavrul si craniul si le-a tarat pe strazi din New York. continuă pe B1

VIDEO. SUA. A decapitat o femeie si i-a tarat trupul pe strazile din New York. Martorii au crezut ca e o farsa de Halloween

Un tanar in varsta de 30 de ani a decapitat o femeie intr-un apartament din districtul Long Island si a tarat cadavrul acesteia pe strazile din New York. Cei care au vazut o asemenea scena nu s-au scandalizat crezand ca este vorba despre o farsa de Halloween.

O noua bula in constructii: New York-ul va inghiti peste 100 MLD. de dolari pentru investitii, iar numarul de angajati va creste in urmatorii trei ani

New York-ul, cel mai mare oras din SUA, cu o populatie de peste 20 de milioane de locuitori, va beneficia de investitii de peste 100 de miliarde de dolari in urmatorii trei ani, arata un raport al New York Building Congress, un grup de avocatura care.

VIDEO Ce au in comun Parisul si New York-ul

Regizorul independent Franck Matellini a creat un video time-lapse care reda numeroasele asemanari dintre Paris si New York. In video-ul sau, Paris/New York, Matellini a comparat arhitectura, monumentele, cultura, oamenii si retelele de transport din cele doua orase.

FOTO: Cum arata o plimbare cu metroul din New York in urma cu 110 ani

Metroul din New York a implinit, luni, 110 ani. Pentru a celebra evenimentul, Google a creat o colectie de imagini si un tur virtual prin vechile statii de metrou, cu ajutorul Muzeului New York Tranzit.

Un copil de cinci ani suspect de Ebola, internat in din New York

Un copil in varsta de cinci ani a fost plasat in carantina la spitalul Bellevue din orasul New York. Copilul fusese dus recent de parinti in Guinea si a fost internat noaptea trecuta, avand febra.

Un copil de cinci ani suspect de Ebola, internat la New York

Un copil in varsta de cinci ani a fost plasat in carantina la spitalul Bellevue din orasul New York. Copilul fusese dus recent de parinti in Guineea si a fost internat noaptea trecuta, avand febra.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters. Barbatul, in varsta de 41 de ani, consilier general asociat care a lucrat timp de 11 ani pentru banca germana, a fost gasit spanzurat de catre sotia sa si a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului, potrivit publicatiei.

Mecanicul trenului deraiat in New York adormise la pupitrul de comanda

Procurorii federali au intocmit un rechizitoriu prin care il invinovatesc pe conductorul unui tren de pasageri, care a deraiat anul trecut in New York, ca a adormit in timp ce se afla la pupitrul de comanda al.

SUA: Baiatul de cinci ani internat la New York nu are Ebola

Copilul in varsta de cinci ani internat de luni intr-un spital din New York cu suspiciuni de Ebola, dupa revenirea din Guineea, nu are virusul, informeaza CNN. Analizele medicale pentru depistarea virusului.

Avionul supersonic Aerion AS2 va putea strabate distanta dintre Londra si New York in patru ore

Esecul Concorde a insemnat pentru calatorii obisnuiti cu luxul ca nu mai au optiunea supersonica. insa, se pare ca nevoile lor de o calatorie rapida pot fi satisfacute acum cu ajutorul Aerion AS2. Acest avion supersonic poate face calatoria de la Londra la New York in doar 4 ore si 20 de minute.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )