Libnet.ro
UNICEF

11:45

NEWS ALERT. Avocatul Poporului ar putea ataca, vineri, la Curtea Constitutionala, OUG privind modificarea Codului Penal

România Liberă România Liberă,
NEWS ALERT. Avocatul Poporului ar putea ataca, vineri, la Curtea Constitutionala, OUG privind modificarea Codului Penal

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va ataca, vineri, la Curtea Constitutionala, ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei. continuă pe România Liberă

De ce minte Victor Ciorbea cand spune ca Avocatul Poporului nu are competenta de a ataca la Curtea Constitutionala ordonantele Guvernului privind amnistia mascata

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a dezinformat cand a spus ca instituia pe care o reprezinta nu are competenta de a ataca la Curtea Constitutionala Ordonata de Urgenta privind modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala, aprobata marti seara de Guvern. Ciorbea sustine ca nu poate sesiza CCR decat dupa ce intra Ordonanta in vigoare, adica peste 10 zile. In realitate, exista un precedent. Pe 9 octombrie 2013, Avocatul Poporului a atacat OUG 91/2013 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, in conditiile in care aceasta intra in vigoare pe 25 octombrie. Deci, a atacat o Ordonanta de Urgenta cu doua saptamani inainte de a intra in vigoare. Atunci, CCR a analizat sesizarea si a admis exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului, Ordonanta de Urgenta fiind abrogata.

Judecatorul Cristi Danilet: Modificarile aduse Codului Penal intra in vigoare in 10 zile. CCR are timp sa se pronunte, daca CSM sesizeaza conflictul intre institutii sau Avocatul Poporului ataca OUG

Judecatorul Cristi Danilet explica, pe contul sau de Facebook, ca Ordonanta de Urgenta prin care se modifica Codul Penal intra in vigoare la 10 zile de la publicarea in Monitorul Oficial, astfel ca Curtea Constitutionala are timp pentru a se pronunta, daca este sesizata de Avocatul Poporului sau CSM.

Iohannis, dupa discutiile cu Avocatul Poporului: Domnul Ciorbea sa se uite si in jur, sa vada ca Romania e revoltata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca i-a prezentat Avocatului Poporului o serie de documente care demonstreaza ca are instrumentele necesare pentru a ataca la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta pe.

APADOR-CH: Avocatul Poporului minte, legea ii da dreptul sa atace Ordonanta de modificare a Codului Penal

Organizatia APADOR-CH protesteaza fata de refuzul Avocatului Poporului, exprimat de seful institutiei, Victor Ciorbea, de a ataca la Curtea Constitutionala Ordonanta de urgenta nr. 13/2017 privind modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

Scandalos. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, si-a declinat competenta in chestiunea Ordonantei de modificare a Codului Penal

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat miercuri dimineata ca institutia pe care o conduce nu are competenta de a ataca Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul elevilor de la Budieni care se pregatesc la ora de educatie fizica pe drum

Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la situatia elevilor de la Scoala generala din satul Budieni, comuna Scoarta, care se antreneaza, de multe ori, la orele de educatie fizica, chiar pe drumul care trece prin localitate, pentru ca nu au la dispozitie o baza sportiva.

Iohannis: Avocatul Poporului mi-a promis ca va analiza cu celeritate. Sper ca maine sau poimaine sa ia decizia corecta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Avocatul Poporului i-a promis ca va analiza cu celeritate OUG privind modifcarea codurilor penale si si-a exprimat speranta ca maine sau poimaine acesta va lua decizia corecta in privinta sesizarii.

Iohannis: Voi discuta cu Avocatul Poporului, desi nu mi-e dor deloc sa-l vad (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut in cadrul sedintei CSM ca ii va face o vizita lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, pentru a-i spune personal ca trebuie sa aiba o pozitie vizavi de.

Avocatul Poporului, intrebat despre proteste si modificarea Codurilor Penale: Cred ca nu vreti sa intelegeti... (VIDEO)

Reactie socanta a Avocatului Poporului, in scandalul ordonantei adoptate de Guvern pentru modificarea Codurilor penale. Victor Ciorbea a declarat ca nu are nicio competenta pentru a sesiza Curtea.

VIDEO. Seful statului, dupa intalnirea cu Avocatul Poporului. Iohannis: Sper ca pana maine-poimaine va lua decizia corecta si va sesiza CCR. Trebuie sa se uite si in jur - Romania e revoltata

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca ar putea sa ii faca o vizita Avocatului Poporului, pentru a-i transmite ca se asteapta ca Victor Ciorbea sa ia o luare de pozitie in legatura cu deciziile Guvernului de a adopta OUG privind gratierea si modificarea Codului penal si de procedura penala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )