Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avocatul Poporului, intrebat despre proteste si modificarea Codurilor Penale: Cred ca nu vreti sa intelegeti... (VIDEO)

B1 B1,
Avocatul Poporului, intrebat despre proteste si modificarea Codurilor Penale: Cred ca nu vreti sa intelegeti... (VIDEO)

Reactie socanta a Avocatului Poporului, in scandalul ordonantei adoptate de Guvern pentru modificarea Codurilor penale. Victor Ciorbea a declarat ca nu are nicio competenta pentru a sesiza Curtea. continuă pe B1

Ordonanta privind modificarea codurilor penale a fost publicata in Monitorul Oficial

Vezi galerie foto si video declaratii Florin Iordache, in interiorul articolului *Proteste in toata tara *Peste 15. 000 de oameni au protestat in Piata Victoriei din Capitala ---------- *ACTUALIZARE 06:33 Dacian Ciolos: Deciziile Guvernului Grindeanu arata un dispret ingrozitor la adresa tuturor cetatenilor din Romania Deciziile Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal in folosul unor oameni politici cercetati pentru coruptie arata un dispret ingrozitor la adresa tuturor cetatenilor corecti si cinstiti din tara noastra, sustine fostul premier Dacian Ciolos. *ACTUALIZARE 06:23 Judecatorul Cristi Danilet: Exista doua posibilitati pentru oprirea efectelor ordonantei de urgenta care dezincrimineaza abuzul in serviciu *ACTUALIZARE 06:10 Sefa CSM despre OUG: Consider periculos si nedemocratic acest demers lipsit de respect fata de transparenta decizionala *ACTUALIZARE 05:55 Mihai Gadea: Premierul Grindeanu nu demisioneaza *UPDATE 00. 000 de oameni protesteaza in piata Victoriei *UPDATE 23. 48 Ministrul Finantelor, intrebat daca s-a opus cineva in sedinta legilor privind gratierea si modificarea codurilor penale: Nimeni nu s-a opus, nimeni nu a facut comentarii *UPDATE 23. 14 Klaus Iohannis: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept *UPDATE 23. 11 Plenul CSM se intruneste pentru avizarea Ordonantei vizand modificarea codurilor penale *UPDATE Realizatorul TV Rares Bogdan sustine ca premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa demisioneze, in aceasta dimineata *UPDATE Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu marti seara privind modificarea codurilor penale a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza sa intre in vigoare la 10 zile de la publicare *UPDATE Jurnalistii, blocati in Guvern ---------- Ordonanta pentru gratiere si cea pentru modificarea Codurilor Penale au fost adoptate, aseara, de Guvern, a anuntat ministrul justitiei Florin Iordache. Proiectele legislative au fost trimise de urgenta in Parlament. Acestea nu fusesera incluse pe ordinea de zi a sedintei de guvern, care a avut loc dupa ora 20. Ministrul de resort a precizat ca cele doua ordonante au suferit unele modificari fata de forma initiala. Duminica, zeci de mii de persoane au protestat in Bucuresti si in tara impotriva acestor legi. Mii de oameni au protestat in fata Guvernului. S-a strigat Hotii! La Guvern, s-au pus gratii, potrivit Realitatea TV.

Noi proteste in tara fata de proiectele vizand gratierea si modificarea Codurilor penale

ACTUALIZARE 17:49 Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale, numarul acestora fiind in crestere. *ACTUALIZARE 17:41 Aproximativ 2. 000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala *ACTUALIZARE 17:28 Protestele au inceput in Bucuresti si in restul tarii *ACTUALIZARE 17:20 Aproximativ 500 de protestatari s-au adunat la fantana de la Facultatea de Arhitectura din Piata Universitatii *ACTUALIZARE 17:15 Peste 100 de persoane s-au strans deja in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a protesta impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codurilor penale *ACTUALIZARE 17:10 in Paris, cateva zeci de persoane protesteaza fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale ------------ Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Noi proteste fata de proiectele vizand gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate pentru astazi

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

ALERTA. Noi proteste fata de ordonantele care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate in Capitala si in alte 19 orase din tara, precum si in diaspora. Mobilizarea se face prin retele de socializare. Gabriel Liiceanu si-a anuntat partic

Mai multe proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta ale Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles.

BREAKING NEWS. Guvernul a adoptat ordonanta gratierii si modificarea Codurilor Penale in aceasta seara, iar la ora 01.20 a fost publicata in Monitorul Oficial. Peste 15.000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei si au strigat: Hotii! Rusine sa va fie. I

UPDATE: Guvernul Grindeanu a adoptat prin OUG legea gratierii si modificarea Codurilor Penale, in ciuda protestelor masive de strada. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat ca decizia a fost luata pentru a evita o decizie pilot a CEDO. Mii de oameni au iesit in strada in toata tara, cerand demisia Guvernului Grindeanu.

Kovesi, despre modificarea codurilor penale: Va fi afectata grav lupta anticoruptie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti seara, pentru News. ro, ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea codurilor penale adoptat de Guvernul Grindeanu va afecta grav lupta anticoruptie, urmarindu-se ca toti functionarii publici de rang inalt sa fie scapati de raspundere penala pentru abuz in serviciu.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, incearca pentru a doua oara sa albeasca Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale: Nu e nimic secret, ilegal sau imoral in caracterul acestei ordonante

Dupa ce, in cursul zilei de miercuri, ministrul Justitiei, Florin Iordache, a incercat sa explice ca Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor Penale nu include si oamenii politici vizati in prezent de anchete, el incearca sa albeasca pentru a doua oara OUG, print-o postare pe contul sau de Facebook. Astfel, el a notat ca ca nu este nimic secret, ilegal sau imoral in caracterul acestei ordonante.

Cursul euro a depasit 4,52 lei, din cauza turbulentelor generate de OUG privind modificarea codurilor penale

Moneda nationala s-a depreciat semnificativ in primele tranzactii de miercuri, pana la cotatii de peste 4,52 lei/euro, neatinse de la finalul anului trecut, in contrast cu tendinta regionala, dealerii punand evolutia pe seama turbulentelor si miscarilor de strada asteptate dupa ce guvernul a aprobat, marti seara, Ordonanta de Urgenta privind modificarea codurilor penale.

Ordonanta de Urgenta privind modificarea codurilor penale a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu marti seara privind modificarea codurilor penale a fost publicata in Monitorul Oficial, iar cea mai mare parte a prevederilor urmeaza sa intre in vigoare la 10 zile de la publicare.

5.000 de sibieni protesteaza fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale UPDATE

Aproximativ 5. 000 de persoane protesteaza, marti noapte, in Piata Mare din Sibiu fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, strigand: Hotii si cerand alegeri anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3051 seconds )