Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Hotnews Hotnews,
 Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui. continuă pe Hotnews

Nu merita cumparat, dar Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon pentru poze creat vreodata

In cazul in care iti doreai un smartphone doar pentru poze, este imposibil sa gasesti ceva mai bun la ora actuala decat recent anuntatul Huawei Mate 40 Pro. in urma cu cateva zile,.

Cine este cel mai invatat parlamentar. Are trei facultati, trei mastere si un doctorat

Domnul Niculae Badalau a facut trei facultati, trei mastere si un doctorat. Din datele pe care le-am avut la dispozitie in arhive si din alte surse, calculele Politoscop arata ca domnul Niculae Badalau e cel mai invatat parlamentar, si nu doar din legislatura curenta, ci din toata istoria parlamentarismului din Romania, scrie George Butunoiu pentru blogurile Adevarul.

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul copil lui Maia Morgenstern

De-a lungul timpului, celebra actrita, Maia Morgenstern a avut mai mult relatii, dintre care au rezultat trei copii, care ii mostenesc frumusetea. Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul.

Cine este responsabil cu reducerea poluarii in Bucuresti. Studiul care explica tot

Sistemele independente de monitorizare a calitatii aerului au dat alarma de poluare in weekend. in urma acestui fapt, Garda de Mediu a fost sa verifice, insa nu a fost gasita o sursa clara. Cine este responsabil cu reducerea poluarii in Bucuresti in seara zilei de sambata, reteaua independenta de monitorizare a calitatii aerului a inregistrat, .

Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Clotilde Armand nu a fost validata inca ca primar al Sectorului 1 din Capitala, la o luna dupa alegerile locale 2020. Luni, Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva pentru ziua de marti. Ce se intampla cu Clotilde Armand Printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare, Clotilde Armand spune ca Tribunalul Bucuresti a amanat pana .

Cine este Shelu de la iUmor, arogantul care il enerveaza la culme pe Cheloo, dar mereu sustinut de Delia si Bendeac

Show-ul de divertisment iUmor de la Antena 1, ajuns la sezonul cu numarul noua. Este prezentat de catre Serban Copot, alaturi de Dan Badea si are ca juriu, cei trei membri cu care deja de-am obisnuit: Mihai Bendeac, Delia Matache si Cheloo. in cea de-a cincea editie a acestui sezon, si-a facut aparitia din nou, .

Ploiesteanul care a speriat Parisul. Cine este hotul supranumit Romanul cu maini de aur

Acesta este ploiesteanul care a speriat parisul, romanul fiind spranumit hotul cu maiini de aur. Doar de 17 minute a avut nevoie acesta ca sa fure doua inele si doua diamante in valoare de 5,2 milioane de euro dintr-o bijuterie pariziana. El este ploiesteanul care a furat bijuterii de peste 5 milioane de euro dintr-o .

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )