Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Ceausescu, obsedat de Casa Regala a Romaniei. Ce i-a facut Regelui Mihai, timp de 42 de ani

Playtech Playtech,
Nicolae Ceausescu, obsedat de Casa Regala a Romaniei. Ce i-a facut Regelui Mihai, timp de 42 de ani

Nicolae Ceausescu avea o reala obsesie pentru Casa Regala a Romaniei si mai ales pentru Regele Mihai. De aceea, timp de mai bine de patru decenii, a cerut sa aiba mereu un raport complet legat de activitatea regalului. Si nu doar atat, pentru ca Securitatea era responsabila si de astfel de activitati pentru a-i satisface . continuă pe Playtech

Ce a facut Nicolae Ceausescu in ultima zi din viata. S-a spus ca cineva a incercat sa-l otraveasca. Care e adevarul

Nicolae Ceausescu a fost executat, alaturi de sotia Elena, pe 25 decembrie. Ce a facut dictatorul in ultima zi de viata? S-a spus ca cineva a incercat sa il otraveasca, dar care este adevarul? Nicolae Ceausescu, ultima zi de viata. Ce a facut? 22 decembrie 1989. Printr-un decret al Consiliului Frontului Salvarii Nationale CFSN), semnat .

Prietenii lui Ceausescu inca datoreaza miliarde Romaniei. Cati bani au sa ne dea Libia, Coreea de Nord, Cuba sau Guineea

Tarile prietene ale lui Nicolae Ceausescu inca mai au datorii uriase catre Romania, in contul exporturilor derulate de tara noastra inainte de 31 decembrie 1989 in state precum Libia, Coreea de Nord,.

Cu ce l-a santajat Elena pe Nicolae Ceausescu pana in ultima clipa a vietii lor. Fostul dictator se temea in fiecare zi

Cei care au stat in preajma sotilor Ceausescu marturisesc ca Elena ar fi fost mult mai dura decat fostul dictator. Aceasta l-ar fi santajat de mai multe ori in public. Nimeni nu a aflat insa secretul celor doi, astfel ca de-a lungul timpului au aparut doar speculatii cu privire la acest subiect. Elena l-a santajat .

Iesise sa se plimbe cu copiii ei in apropiere de casa si le-a facut o poza. Mai tarziu, cand s-a uitat la ea, i s-a facut rau. Dumnezeule, era chiar acolo! (FOTO)

Iesise sa se plimbe cu copiii ei in apropiere de casa si le-a facut o poza. Mai tarziu, cand s-a uitat la ea, i s-a facut rau. Cei doi copii si mama lor se plimbau im apropiere de casa lor din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )