Libnet.ro
UNICEF

16:31

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Anderlecht: Ma bucur enorm pentru pasul important facut. Romanul va purta tricoul cu numarul 73

Hotnews Hotnews,
 Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Anderlecht: Ma bucur enorm pentru pasul important facut. Romanul va purta tricoul cu numarul 73

Internationalul roman Nicolae Stanciu, in varsta de 23 de ani, a fost prezentat oficial la Anderlecht Bruxelles, club care l-a achizitionat de la FC Steaua in schimbul a 9,8 milioane de euro, si a oferit primele declaratii din postura de component al formatiei belgiene. continuă pe Hotnews

Nicolae Stanciu a fost transferat la Anderlecht - Steaua va primi 7,8 milioane de euro, plus doua milioane bonusuri, sustine Digi Sport

Nicolae Stanciu a fost transferat la gruparea belgiana Anderlecht Bruxelles, Steaua urmand sa primeasca 7,8 milioane de euro, plus alte doua milioane de euro bonusuri, a anuntat Gigi Becali, finantatorul gruparii ros-albastre, potrivit Digi Sport.

Nicolae Stanciu a semnat contractul cu Anderlecht si revine la echipa nationala

Nicusor Stanciu a fost invoit o zi de selectionerul Cristoph Daum pentru a efectua vizita medicala si a semna contractul cu Anderlecht bruxelles.

Nicolae Stanciu, transferat de Steaua la Anderlecht in schimbul a 9,8 milioane de euro

Fotbalistul Nicolae Stanciu a fost transferat de clubul Steaua Bucuresti la gruparea belgiana Anderlecht Bruxelles in schimbul sumei de 9,8 milioane de euro, a anuntat astazi finantatorul gruparii ros-albastre, Gigi Becali.

Nicolae Stanciu, transferat de Steaua la Anderlecht in schimbul a 9,8 milioane de euro

Stanciu este 99% al lui Anderlecht, a declarat Gigi Becali, potrivit sport. ro. Steaua incaseaza 7,8 milioane de euro, plus 2 milioane bonus daca Stanciu bifeaza 50% din meciurile clubului in.

E oficial: Nicusor Stanciu a semnat cu Anderlecht. Jucatorul, vandut pentru suma de 9,8 milioane de euro

E oficial. Nicusor Stanciu se desparte de Steaua si urmeaza sa semneze un contract cu Anderlecht. Gigi Becali va primi in urma celui mai bun jucator al sau suma totala de 9,8 milioane de.

Stanciu pleaca la Anderlecht si stabileste un nou record pentru Liga 1

Gigi Becali a batut palma, duminica, cu oficialii clubului Anderlecht Bruxelles pentru transferul mijlocasului Nicolae Stanciu la echipa unde in aceasta vara a ajuns si Alexandru Chipciu.

Stanciu a fost vandut la Anderlecht, ar putea fi cel mai scump transfer din Liga I

Nicolae Stanciu a fost capitanul Stelei in victoria echipei ros-albastre cu Pandurii Targu Jiu, iar pentru mijlocasul de 23 de ani aceasta a fost ultima reprezentatie in tricoul stelist.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )