Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nicoleta Luciu infirma zvonurile: Nu sunt insarcinata

B1 B1,
Nicoleta Luciu infirma zvonurile: Nu sunt insarcinata

Nicoleta Luciu a vrut sa clarifice zvonurile aparute in ultima vreme in presa, potrivit carora ar fi insarcinata cu gemeni, scrie Libertatea. Am patru copii acasa. Nu vreau sa dau nici un raspuns. La . continuă pe B1

Nicoleta Luciu este insarcinata din nou? Cu gemeni?

Din ce in ce mai multe voci spun ca Nicoleta Luciu ar fi insarcinata din nou, cu gemeni. Zvonuri sustinute si de dorinta ei de a mai avea doi copii anul viitor, scrisa pe un biletel la evenimentul Noblezza, si de faptul ca abdomenul ei a inceput sa creasca in volum.

Nicoleta Luciu, primul Revelion alaturi de sotul ei

Desi sunt casatoriti, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo vor apuca abia acum sa isi petreaca Revelionul impreuna, ca si cuplu. Pana acum, bruneta muncea in noaptea dintre ani cantand sau prezentand spectacole. Acum situatia s-a schimbat.

Nicoleta Luciu a impodobit bradul! Iata cum s-au bucurat copiii ei!

Nicoleta Luciu le-a facut celor patru copii ai sai o bucurie imensa. A impodobit deja bradul de Craciun. Au ales un brad artificial pentru a rezista cat mai mult timp, pana la sfarsitul lunii ianuarie.

Nicoleta Luciu si-a inghetat sora mai mica! FOTO+VIDEO

Nicoleta Luciu a jucat ieri rolul de specialist in tratamente de slabit si a invitat-o pe sora ei mai mica, Iuliana, sa testeze revolutionarul Crio CoolTech de la Noblezza, mai exact tratamentul care te scapa de stratul de grasime nedorit prin congelare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )