Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan anunta ca plateste salariile restante catre companiile municipale

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan anunta ca plateste salariile restante catre companiile municipale

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca Primaria va plati in aceste zile, salariile. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca vai propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente si ca Primaria va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent.

Nicusor Dan propune ca terasele si restaurantele din Capitala sa nu plateasca taxa de ocupare a domeniului public

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va propune ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante sa fie zero in perioada ianuarie - iunie 2021, relateaza Digi24.

Nicusor Dan: Vom plati zilele acestea, in preajma sarbatorilor, salariile pentru patru companii municipale cu restante salariale vechi

Primarul general Nicusor Dan a anuntat marti ca vor fi platite, in preajma sarbatorilor, salariile pentru patru companii municipale cu restante salariale vechi. Edilul a adaugat ca nu au putut fi platite salariile la Compania Municipala Dezvoltare Durabila, deoarece au venituri exclusiv pe capitolul de investitii, iar Primaria Capitalei are conturile blocate pentru investitii.

FOSTUL MANAGER AL SPITALULUI FILANTROPIA: Mandatul meu expirase inainte de a anunta Nicusor Dan ca ma demite

Fostul manager al Spitalului Filantropia din Capitala Dan Stefan Simpalean spune ca mandatul sau la conducerea unitatii medicale incetase de drept din 12 decembrie, cu cinci zile inainte de a primi din partea primarului general Nicusor Dan decizia de demitere a sa.

Fostul manager al Spitalului Filantropia: Mandatul meu expirase inainte de a anunta Nicusor Dan ca ma demite Acuzatiile sunt nefondate

Fostul manager al Spitalului Filantropia din Capitala Dan Stefan Simpalean spune ca mandatul sau la conducerea unitatii medicale incetase de drept din 12 decembrie, cu cinci zile inainte de a primi din partea primarului general Nicusor Dan decizia de demitere a sa. El mai sustine ca problemele descoperite la spital de Curtea de Conturi au fost remediate pe parcursul controlului, in timp ce raportul Corpului de Control al primarului nu i-ar fi fost adus la cunostinta nici pana la aceasta data.

NICUSOR DAN: Avem toate sansele sa mentinem ritmul descrescator in Capitala daca respectam regulile

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a postat pe pagina de Facebook un grafic care prezinta o descrestere a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus in Bucuresti, precizand ca sunt toate sansele ca acest ritm sa se pastreze, daca cetatenii respecta in continuare regulile de protectie.

Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, 19 decemrbie, ca municipalitatea va acordaun ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Nicusor Dan promite mai.

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, ca municipalitatea va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens, scrie Agerpres. Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. in acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

Scandal la Primaria Capitalei! Nicusor Dan, iritat de decizia consilierilor. Sedinta a fost suspendata

A fost scandal in aceasta dimineata la Primaria Capitalei. Consilierii primariei s-au certat cu Nicusor Dan pentru ca acestia nu ar fi respectat cerinta pe care primarul a formulat-o in momentul in care i-a convocat, si anume participarea la sedinta din sali separate.

Nicusor Dan a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei: Suntem datori sa luptam, sa facem Romania pe care au visat-o (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a depus, luni dimineata, o coroana de flori, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din decembrie 1989. Am depus o coroana de flori in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,304 seconds )