Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

B1 B1,
Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse. continuă pe B1

Denunt la Parchet pe numele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, liderul USR, a fost denuntat la Parchet, in baza unui raport al Autoritatii Electorale Permanente care face referire la finantarea campanieielectoralea Uniunii. Dan a fost denuntat.

Nicusor Dan, prestatie lamentabila intr-o conferinta de presa: Liderul USR s-a incurcat in declaratii si a afirmat ca va reveni cu un raspuns dupa ce un reporter i-a atras atentia ca a gresit (VIDEO)

Presedintele USR; Nicusor Dan, a sustinut o conferinta de presa in care a facut mai multe precizari in legatura cu activiatea sa si a parlamentarilor din partidul sau in ultima.

Nicusor Dan: Nu participam la consultarile cu premierul Grindeanu

Nicusor Dan a declarat ca refuza orice consultare cu premierul Grindeanu in legatura cu modificarea legislatiei penale. Acesta a argumentat ca legiferarea este atributul Parlamentului si nu al.

VIDEO. Liderul USR, Nicusor Dan, nu va participa la consultari cu premierul Grindeanu: Acest Guvern trebuie sa plece

Liderul Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a anuntat ca formatiunea sa nu va participa la consultari cu premierul Sorin Grindeanu, considerand ca acest Guvern trebuie sa plece.

Nicusor Dan:Cerem Guvernului abrogarea ordonantei de urgenta si retragerea proiectului de lege privind gratierea de la dezbaterea din Parlament

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat duminca faptul ca partidul sau nu doreste doar abrogarea OUG 13/2017, cat si retragerea din Parlament a proiectului de lege privind gratierea, explicand ca ambele acte normative sunt fundamental viciate, informeaza News. ro.

Reactia lui Nicusor Dan dupa declaratiile lui Grindeanu: Sa abroge OUG si sa plece

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat ca decizia luata de premier sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale nu este altceva decat o victorie uriasa a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )