Libnet.ro
UNICEF

21:30

Denunt la Parchet pe numele lui Nicusor Dan

B1 B1,
Denunt la Parchet pe numele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, liderul USR, a fost denuntat la Parchet, in baza unui raport al Autoritatii Electorale Permanente care face referire la finantarea campanieielectoralea Uniunii. Dan a fost denuntat. continuă pe B1

Nicusor Dan: Parlamentarii USR au fost jigniti de membrii Birouirlor permanente. Sa le fie rusine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, miercuri, ca membrilor PSD care au jignit politicienii din formatiunea pe care o conduce ar trebui sa le fie rusine pentru aceasta atitudine.

incercare de intimidare a USR. Gabriel Vlase si Mircea Draghici (PSD), catre Nicusor Dan (USR) : Vrei sa ajungem ca Ucraina?

Parlamentarii social-democrati Gabriel Vlase si Mircea Draghici, au purtat o discutie cu liderul USR, Nicusor Dan, pe holurile Camerei Deputatilor, el intrebandu-l pe liderul opozantilor daca vrea ca Romania sa ajunga ca Ucraina .

Parlamentarii USR, mesaje cu RUSINE in fata salii de sedinte. Nicusor Dan: Nu avem o problema sa ne dam demisia din parlament, insa ei ar fi capabili sa legifereze singuri

Liderul USR Nicusor Dan a declarat ca se asteapta ca cetatenii sa protesteze in continuare si ca nu ar avea o problema ca parlamentarii USR sa isi dea demisia daca prin acest gest s-ar forta alegeri anticipate, insa trebuie sa cantarim foarte bine daca mai exista rusine in aceasta majoritate intrucat PSD si ALDE ar fi capabili sa legifereze singuri. Nicusor Dan a facut declaratiile de presa la parlament, avandu-i in jurul jos pe cativa colegi care tineau in maini coli pe care era scris mesajul RUSINE.

Reactia lui Nicusor Dan dupa declaratiile lui Grindeanu: Sa abroge OUG si sa plece

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat ca decizia luata de premier sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale nu este altceva decat o victorie uriasa a.

Nicusor Dan: Ce a facut Guvernul e o actiune miseleasca. Nu avem o problema sa demisionam daca putem forta alegeri anticipate

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri, la Parlament, referitor la deciziile Guvernului care vizeaza Justitia, ca ceea ce s-a intamplat azi-noapte este un atac la statul de drept din Romania, o actiune miseleasca, parlamentarii Uniunii Salvati Romania fiind dispusi sa isi dea demisia in cazul in care pot forta alegeri anticipate.

Nicusor Dan cere demisia ministrului Justitiei: A propus doua proiecte care conduc la gratierea unor persoane condamnate pentru coruptie

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, cere demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul adoptarii, marti noapte, a ordonantelor de urgenta privind legea gratierii si modificarea codurilor penale.

STENOGRAMA. Serban Nicolae si Tariceanu, scandal in Parlament cu Nicusor Dan si Cristian Ghinea. Liderul USR: Sunteti niste hoti si trebuie sa va fie rusine. Tariceanu: Am crezut ca aveti educatie si bun-simt. Cultura politica, zero

Senatorul Serban Nicolae PSD) si Calin Popescu-Tariceanu, seful Senatului, i-au insultat pe parlamentarii USR, pe fondul protestelor din ultimele zile, conform stenogramei sedintei comune a Birourilor Permanente reunite, din 1 februarie.

UPDATE Scene ireale din sedinta conducerii parlamentului, povestite de Cristian Ghinea: Nicusor Dan: Sunteti niste hoti/ Se striga Esti un jegos

Deputatul USR Cristian Ghinea, secretar al Camerei Deputatilor, povesteste scene din sedinta birourilor parlamentare reunite, unde exista un intreg scandal intre parlamentarii USR si cei de la PSD ALDE. Si deputatul Catalin Drula a povestit ca a fost amenintat. Vezi in text relatarea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )