Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicusor Dan, prestatie lamentabila intr-o conferinta de presa: Liderul USR s-a incurcat in declaratii si a afirmat ca va reveni cu un raspuns dupa ce un reporter i-a atras atentia ca a gresit (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, prestatie lamentabila intr-o conferinta de presa: Liderul USR s-a incurcat in declaratii si a afirmat ca va reveni cu un raspuns dupa ce un reporter i-a atras atentia ca a gresit (VIDEO)

Presedintele USR; Nicusor Dan, a sustinut o conferinta de presa in care a facut mai multe precizari in legatura cu activiatea sa si a parlamentarilor din partidul sau in ultima. continuă pe B1

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse.

Denunt la Parchet pe numele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, liderul USR, a fost denuntat la Parchet, in baza unui raport al Autoritatii Electorale Permanente care face referire la finantarea campanieielectoralea Uniunii. Dan a fost denuntat.

Nicusor Dan: Nu participam la consultarile cu premierul Grindeanu

Nicusor Dan a declarat ca refuza orice consultare cu premierul Grindeanu in legatura cu modificarea legislatiei penale. Acesta a argumentat ca legiferarea este atributul Parlamentului si nu al.

VIDEO. Liderul USR, Nicusor Dan, nu va participa la consultari cu premierul Grindeanu: Acest Guvern trebuie sa plece

Liderul Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a anuntat ca formatiunea sa nu va participa la consultari cu premierul Sorin Grindeanu, considerand ca acest Guvern trebuie sa plece.

Nicusor Dan:Cerem Guvernului abrogarea ordonantei de urgenta si retragerea proiectului de lege privind gratierea de la dezbaterea din Parlament

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat duminca faptul ca partidul sau nu doreste doar abrogarea OUG 13/2017, cat si retragerea din Parlament a proiectului de lege privind gratierea, explicand ca ambele acte normative sunt fundamental viciate, informeaza News. ro.

Reactia lui Nicusor Dan dupa declaratiile lui Grindeanu: Sa abroge OUG si sa plece

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat ca decizia luata de premier sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale nu este altceva decat o victorie uriasa a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )