Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Nicusor Dan dupa declaratiile lui Grindeanu: Sa abroge OUG si sa plece

B1 B1,
Reactia lui Nicusor Dan dupa declaratiile lui Grindeanu: Sa abroge OUG si sa plece

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat ca decizia luata de premier sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale nu este altceva decat o victorie uriasa a. continuă pe B1

Parlamentarii USR, mesaje cu RUSINE in fata salii de sedinte. Nicusor Dan: Nu avem o problema sa ne dam demisia din parlament, insa ei ar fi capabili sa legifereze singuri

Liderul USR Nicusor Dan a declarat ca se asteapta ca cetatenii sa protesteze in continuare si ca nu ar avea o problema ca parlamentarii USR sa isi dea demisia daca prin acest gest s-ar forta alegeri anticipate, insa trebuie sa cantarim foarte bine daca mai exista rusine in aceasta majoritate intrucat PSD si ALDE ar fi capabili sa legifereze singuri. Nicusor Dan a facut declaratiile de presa la parlament, avandu-i in jurul jos pe cativa colegi care tineau in maini coli pe care era scris mesajul RUSINE.

Denunt la Parchet pe numele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, liderul USR, a fost denuntat la Parchet, in baza unui raport al Autoritatii Electorale Permanente care face referire la finantarea campanieielectoralea Uniunii. Dan a fost denuntat.

incercare de intimidare a USR. Gabriel Vlase si Mircea Draghici (PSD), catre Nicusor Dan (USR) : Vrei sa ajungem ca Ucraina?

Parlamentarii social-democrati Gabriel Vlase si Mircea Draghici, au purtat o discutie cu liderul USR, Nicusor Dan, pe holurile Camerei Deputatilor, el intrebandu-l pe liderul opozantilor daca vrea ca Romania sa ajunga ca Ucraina .

Nicusor Dan cere demisia ministrului Justitiei: A propus doua proiecte care conduc la gratierea unor persoane condamnate pentru coruptie

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, cere demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul adoptarii, marti noapte, a ordonantelor de urgenta privind legea gratierii si modificarea codurilor penale.

Nicusor Dan: Parlamentarii USR au fost jigniti de membrii Birouirlor permanente. Sa le fie rusine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, miercuri, ca membrilor PSD care au jignit politicienii din formatiunea pe care o conduce ar trebui sa le fie rusine pentru aceasta atitudine.

Nicusor Dan: Ce a facut Guvernul e o actiune miseleasca. Nu avem o problema sa demisionam daca putem forta alegeri anticipate

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri, la Parlament, referitor la deciziile Guvernului care vizeaza Justitia, ca ceea ce s-a intamplat azi-noapte este un atac la statul de drept din Romania, o actiune miseleasca, parlamentarii Uniunii Salvati Romania fiind dispusi sa isi dea demisia in cazul in care pot forta alegeri anticipate.

Procurorul general dupa declaratiile lui Grindeanu: Este o promisiune pentru maine, urmeaza sa vedem in concret decizia care se va lua

Ratiunea a readus lucrurile pe fagasul lor normal a spus sambata procurorul general Augustin Lazar, dupa ce a urmarit declaratia lui Sorin Grindeanu in care a anuntat ca Guvernul va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )