Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nicusor Dan, la o zi dupa demisia din USR: Sunt obligat sa fac o precizare fata de opinia pe care as avea-o asupra libertatilor civile. Am sustinut si sustin libertatile civile

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, la o zi dupa demisia din USR: Sunt obligat sa fac o precizare fata de opinia pe care as avea-o asupra libertatilor civile. Am sustinut si sustin libertatile civile

Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, a afirmat, vineri, ca a sustinut si sustine libertatile civile, la o zi de la demisia sa de la conducerea formatiunii. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, explicatii dupa demisia din USR: Este o chestiune de onoare. A aparut o majoritate care vrea sa mearga intr-o directie, nu cred ca este o directie buna (VIDEO)

Nicusor Dan a sustinut joi o conferinta de presa in care a explicat de ce luat decizia de a demisiona din Uniunea Salvati Romania. Fostul sef al USR a vorbit despre trei motive care l-au.

Nicusor Dan a demisionat din USR: Politicianul anunta o conferinta de presa in care isi va explica decizia

Nicusor Dan a demisionat din USR. intr-o postare pe Facebook, Dan a precizat ca va da mai multe detalii despre aceasta decizie intr-o conferinta de presa pe care o va sustine joi la ora.

Clotilde Armand ii cere lui Nicusor Dan sa ramana in USR: Trebuie sa continuam impreuna!

Clotilde Armand i-a cerut lui Nicusor Dan, cu putin timp inainte ca acesta sa isi anunte demisia din partid, sa nu plece si sa ramana alaturi de colegii sai. il cunosc pe.

Clotilde Armand, despre o posibila demisie a lui Nicusor Dan de la conducerea USR: Trebuie sa asteptam cu totii sa se limpezeasca lucrurile si sa aflam ceva oficial

Clotilde Armand, membru al Biroului National al USR, considera ca este necesara o pozitie oficiala din partea partidului si a liderului Nicusor Dan, in context informatiilor privind o posibila demisie a acestuia.

Nicusor Dan jongleaza cu demisia din fruntea USR: Ba si-o da, ba nu si-o mai da

Presedintele USR Nicusor Dan a anuntat, miercuri seara ca demisioneaza din functie, dupa ce conducerea USR a decis prin vot sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefiniriea.

Joi, ora 14.00. Nicusor Dan: Voi explica demisia mea din USR intr-o conferinta de presa

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat ca va sustine, joi, de la ora 14, o conferinta de presa in care va explica motivele demisiei din partid, dupa ce aseara a anuntat, in sedinta Biroului National al partidului, ca renunta la fuctia de presedinte.

UPDATE Nicusor Dan demisioneaza din USR: Voi tine joi o conferinta de presa in care voi explica demisia

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat joi dimineata pe pagina sa de Facebook ca va tine dupa pranz o conferinta de presa in care va explica de ce isi da demisia din partid. El a confirmat pentru HotNews. ro ca decizia sa este luata.

Nicusor Dan isi anunta demisia din USR LIVE VIDEO

Nicusor Dan va sustine astazi o conferinta de presa, in care va oferii detalii despre demisia anuntata miercuri seara. Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera.

De ce se opune Nicusor Dan dezbaterii pe tema redefinirii familiei: PSD a acaparat deja zona traditionala si o sa guverneze la nesfarsit spunand poate suntem noi corupti, dar aparam traditiile tarii (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, pentru B1 TV, de ce a decis sa isi dea demisia din USR. Totodata, acesta a atras atentia ca dezbaterea in jurul referendumului pentru redefinirea familiei este, de fapt, o.

Nicusor Dan, dupa informatiile potrivit carora ar demisiona de la conducerea USR: Biroul National al USR a luat o decizie. E singura stire pentru azi

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri seara, pe pagina lui de Facebook, dupa informatiile potrivit carora ar fi demisionat de la conducerea formatiunii, ca singura stire pentru azi este faptul ca USR a votat impotriva modificarii Constitutiei in ceea ce priveste redefinirea familiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )