Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Nu am niciun fel de emotie pentru majoritatea care va guverna Bucurestiul, cu atat mai mult cu cat avem un program politic comun

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Nu am niciun fel de emotie pentru majoritatea care va guverna Bucurestiul, cu atat mai mult cu cat avem un program politic comun

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca nu are emotii in ceea ce priveste functionarea unei majoritati in Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), aratand ca a discutat cu consilierii alesi sub siglele PNL si USR-PLUS si ca acestia au in continuare un program politic comun. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Unul din primele lucruri pe care o sa le fac este sa asiguram DSP-ului toti oamenii de care are nevoie

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca unul din primele lucruri pe care il va face dupa preluarea mandatului este sa asigure Directiei de Sanatate Publica oamenii de care are nevoie, inclusiv o cladire in care aceasta institutie sa isi poata desfasura corect activitatea.

in mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului. Cum si de ce se intampla acest lucru

In mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului desi a fost validat in functie. Nicusor Dan a anuntat miercuri ca validarea mandatului sau a fost atacata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Astfel, Nicusor Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, .

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan. Urgenta PSD nu este rezolvarea problemelor orasului, ci intarzierea preluarii mandatului meu

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, miercuri, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

Ce solutii propune Nicusor Dan in contextul numarului de cazuri de COVID-19 din Capitala: Trebuie sa facem o optimizare a transportului public in colaborare cu marii angajatori care sa-si decaleze programul (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, despre solutiile pe care le ia in calcul pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus la nivelul.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

Cum isi va curata Sibiul aerul poluat. Asa trebuie sa faca si Nicusor Dan in Bucuresti. Genial!

Da, acolo se poate! Asa isi va curata Sibiul aerul poluat din cauza traficului auto. Nicusor Dan ar trebui sa ia exemplu de la sibieni si sa implementeze acest sistem si in Bucuresti. Asa isi va curata Sibiul aerul poluat Un sibian a avut o idee de milioane pentru a curata aerul poluat din oras.

Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Bucurestiului, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca depunerea juramantului si inceperea mandatului sau intarzie foarte mult din cauza PSD Bucuresti, care a depus nu mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )