Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce solutii propune Nicusor Dan in contextul numarului de cazuri de COVID-19 din Capitala: Trebuie sa facem o optimizare a transportului public in colaborare cu marii angajatori care sa-si decaleze programul (VIDEO)

B1 B1,
Ce solutii propune Nicusor Dan in contextul numarului de cazuri de COVID-19 din Capitala: Trebuie sa facem o optimizare a transportului public in colaborare cu marii angajatori care sa-si decaleze programul (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, despre solutiile pe care le ia in calcul pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus la nivelul. continuă pe B1

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei: Promit sa lucrez cu artistii independenti pentru a imbunatati situatia acestora

Prim-ministrul Ludovic Orban si Nicusor Dan, primarul Bucurestiului, s-au intalnit marti seara, alaturi de viceprim-ministrul Raluca Turcan si ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, si ministrul Finantelor publice, Florin Citu, cu reprezentanti ai sectorului cultural independent pentru a cauta solutii de sprijin al acestuia, puternic afectat de criza sanitara.

Nicusor Dan: Preluarea mandatului meu va mai intarzia cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Se cere reluarea alegerilor locale in Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a anuntat joi ca mai este de asteptat cel putin o saptamana pana la preluarea mandatului sau, in contextul in care, prin sicane penibile, PSD.

in mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului. Cum si de ce se intampla acest lucru

In mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului desi a fost validat in functie. Nicusor Dan a anuntat miercuri ca validarea mandatului sau a fost atacata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Astfel, Nicusor Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, .

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a abandonat mandatul si obligatiile legale

Primarul general ales, Nicusor Dan, a subliniat joi ca nu si-a preluat deocamdata mandatul de la PMB si ca problemele legate de furnizarea apei calde trebuie gestionate de primarul in functie, Gabriela Firea, pe care a acuzat-o ca si-a abandonat obligatiile legale, conform Agerpres.

NICUSOR DAN: Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale, datoriile sale fiind de o jumatate de miliard de lei catre Elcen si a precizat ca directorul acestei companii va fi schimbat din functie.

NICUSOR DAN: Unul din primele lucruri pe care o sa le fac este sa asiguram DSP-ului toti oamenii de care are nevoie

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca unul din primele lucruri pe care il va face dupa preluarea mandatului este sa asigure Directiei de Sanatate Publica oamenii de care are nevoie, inclusiv o cladire in care aceasta institutie sa isi poata desfasura corect activitatea.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

Firea a pierdut, dar nu se da dusa. Cand preia Nicusor Dan mandatul de primar general. PSD a facut 52 de contestatii

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntar, joi, ca preluarea mandatului de primar va mai intarzia cel putin o saptamana, dupa ce au fost facute 52 de apeluri la validarea mandatului sau. Se cere nici mai mult nici mai putin decat reluarea alegerilor locale in Bucuresti, anunta Nicusor Dan, acuzand PSD ca a depus apelurile, care sunt copy-paste.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )