Libnet.ro
UNICEF

01:05

NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in anul 2016 undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, datoria curenta este in jur de 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde de lei. Trebuie sa mentinem corabia la suprafata

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in urma cu cativa ani undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, a urcat la 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei: Va fi o iarna foarte grea. Sunt multe avarii

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

Nicusor Dan, intrebat daca se va inscrie in PNL: Viata mea profesionala e lunga din momentul acesta. Sunt extrem de preocupat de urmatoarele luni din viata Bucurestiului Ce a spus Ludovic Orban

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a fost intrebat daca se va inscrie in PNL. in replica, ela explicat ca viata lui profesionala e lunga din momentul acesta, fiind extrem de.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Andreea Berecleanu reactioneaza dupa ce Nicusor Dan a facut-o pe Gabi Firea panarama: Cred ca este

Andreea Berecleanu readuce in fata scandalul in care protagonisti sunt actualul primar general al Primariei Municipiului Bucuresti si fostul edil. Ce spune despre jignirea adresata de Nicusor Dan Gabrielei Firea? Fosta stirista a fost foarte transparenta in legatura cu tot ce s-a petrecut in timpul campaniilor electorale pentru alegerile locale 2020. Andreea Berecleanu, reactie dupa .

Nicusor Dan si Ludovic Orban, la RTV. Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea si traficul

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si premierul Ludovic Orban au fost participat, duminica seara, la o emisiune la Romania TV. Nicusor Dan a declarat ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea, in conditiile in care sistemul de termoficare este mai prost decat cel de acum 3-4 ani.

Nicusor Dan, dupa discutiile cu Ludovic Orban si Lucian Bode: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, la finalul discutiilor cu premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ca Municipalitatea este obligata sa colaboreze cu acest.

NICUSOR DAN: O sa avem multe avarii la sistemul de termoficare peste iarna, este absolut clar

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca si-a propus ca in trei ani sa reabiliteze, in cadrul unor proiecte cu fonduri europene, sistemul de termoficare al orasului, a declarat acesta la o emisiune de la B1TV.

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 - Cat plateste primarul Capitalei pe luna

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 si plateste 550 de euro pe luna. Cum a facut bani Nicusor Dan ne povesteste chiar el. Proapatul edil a studiat la Paris si cand a revenit in tara se gandea din ce va trai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )