Libnet.ro
UNICEF

22:30

Andreea Berecleanu reactioneaza dupa ce Nicusor Dan a facut-o pe Gabi Firea panarama: Cred ca este

Playtech Playtech,
Andreea Berecleanu reactioneaza dupa ce Nicusor Dan a facut-o pe Gabi Firea panarama: Cred ca este

Andreea Berecleanu readuce in fata scandalul in care protagonisti sunt actualul primar general al Primariei Municipiului Bucuresti si fostul edil. Ce spune despre jignirea adresata de Nicusor Dan Gabrielei Firea? Fosta stirista a fost foarte transparenta in legatura cu tot ce s-a petrecut in timpul campaniilor electorale pentru alegerile locale 2020. Andreea Berecleanu, reactie dupa . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Controversatul om de afaceri Manochehr Saadati Sohi, responsabil pentru santierul din Herastrau, se caieste dupa ce Nicusor Dan a castigat alegerile: Sper ca tot ce a promis sa reuseasca. Anterior spunea ca va pleaca din Romania

EXCLUSIV Unul dintre personajele controversate caruia Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, i-a pus bete in roate blocand mai multe proiecte imobiliare fara autorizatie este omul de afaceri iranian Manochehr.

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia. Mirabela a dat tot din casa!

Imediat dupa castigarea alegerilor la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, alaturi de sotia sa, pe nume, Mirabela, a facut marturisiri despre viata personala, in fata camerelor de luat vederi. Alaturi de ei a fost si Aheea, fiica cuplului. Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia intrebata fiind cum a fost cucerita de Nicusor Dan, Mirabela a raspuns .

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

FLORIN CITU, DUPA INTALNIREA CU NICUSOR DAN: Situatia financiara a PMB este dificila

Ministrul Finantelor, Florin Citu, precizeaza ca a avut astazi o intalnire foarte buna de lucru cu primarul ales Nicusor Dan si prim-ministrul Ludovic Orban.

Firea, reactie dura la acuzatiile lui Nicusor Dan: Sper sa isi dea seama ca minciuna are picioare scurte

Gabriela Firea a reactionat, miercuri, dupa ce primarul general ales, Nicusor Dan, a afirmat ca banii europeni pentru reabilitarea infrastructurii de apa in Capitala nu au fost contractati de Primaria Generala. Fostul edil spune ca Nicusor Dan isi incepe cu un sir de minciuni mandatul de primar.

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )