Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicusor Dan: Datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde de lei. Trebuie sa mentinem corabia la suprafata

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde de lei. Trebuie sa mentinem corabia la suprafata

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in urma cu cativa ani undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, a urcat la 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in anul 2016 undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, datoria curenta este in jur de 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor si sa blocheze investitiile pe care aceasta institutie doreste sa le faca in municipiu, conform news. ro.

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei: Va fi o iarna foarte grea. Sunt multe avarii

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea.

Nicusor Dan: Nu exclud sa ma inscriu in PNL, dar acum ma concentrez pe Capitala. Sustinerea PNL a fost momentul psihologic al alegerilor locale

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, nu exclude inscrierea in PNL pana la finalul mandatului, insa deocamdata isi concetreaza toate energiile pe problemele Capitalei. Nicusor Dan crede ca momentul decisiv al alegerilor a fost, de fapt, in primavara, cand PNL a anuntat ca-l sustine pentru Primaria Capitalei.

Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea. Nicusor Dan a facut anuntul radical

Razboiul dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea, cel inceput acum patru ani, de-abi de-acum in colo incepe sa se incinga. Nicusor Dan, primarul ales, al Capitalei, dar nu inca in functie, promite revolutie in primaria generala. Ce se va intampla cu Companiile Municipale ale Gabrielei Firea Oda ta instalat, conform Anten3, noul primar promite ca .

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca PMB sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat, astazi, ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii precum cele care tin de eliberarea unui certificat de urbanism.

Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna? Raspunsul noului primar general, Nicusor Dan

Ncusor Dan, primarul ales al Capitalei, a dat asigurari ca bcuurestenii vor avea caldura si apa calda, dar a avertizat ca aceasta iarna probabil vor fi numeroase avarii la reteaua de termoficare din cauza tevilor vechi.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Andreea Berecleanu reactioneaza dupa ce Nicusor Dan a facut-o pe Gabi Firea panarama: Cred ca este

Andreea Berecleanu readuce in fata scandalul in care protagonisti sunt actualul primar general al Primariei Municipiului Bucuresti si fostul edil. Ce spune despre jignirea adresata de Nicusor Dan Gabrielei Firea? Fosta stirista a fost foarte transparenta in legatura cu tot ce s-a petrecut in timpul campaniilor electorale pentru alegerile locale 2020. Andreea Berecleanu, reactie dupa .

Nicusor Dan si Ludovic Orban, la RTV. Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea si traficul

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si premierul Ludovic Orban au fost participat, duminica seara, la o emisiune la Romania TV. Nicusor Dan a declarat ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea, in conditiile in care sistemul de termoficare este mai prost decat cel de acum 3-4 ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )