Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nicusor Dan: Am strans 35.000 de semnaturi. Avem nevoie de 200.000

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan: Am strans 35.000 de semnaturi. Avem nevoie de 200.000

Nicusor Dan, liderul USR, spune ca partidul sau are foarte mult de munca pentru a strange toate semnaturile necesare, pentru a se inscrie in cursa la alegerile parlamentare. Numarul de. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, despre corturile pe care le instaleaza in Bucuresti: Daca Primaria nu a raspuns, se considera acord tacit

Liderul USR, Nicusor Dan, a participat, luni, la amplasarea primului cort unde formatiunea sa va strange semnaturi pentru participarea la alegerile parlamentare din decembrie. Presedintele USR a punctat ca nu a primit o autorizatie din partea Primariei Capitalei insa a facut o cerere in acest sens in urma cu o luna, iar daca institutia nu a raspuns se considera ca a primit o aprobare tacita.

Nicusor Dan:Nu ne intereseaza MRU, trebuie sa mai stea pe margine

Nicusor Dan dezminte scenariile aparute in presa pe tema inscrierii lui Mihai Razvan Ungureanu in Uniunea Salvati Romania USR).

Nicusor Dan: Nu ne intereseaza MRU, trebuie sa mai stea pe margine

Liderul USR, Nicusor Dan, dezminte scenariile aparute in presa pe tema inscrierii lui Mihai Razvan Ungureanu in noua formatiune politica. Scenariul nu are niciun suport real. Nici noi nu.

Surse: Mihai Razvan Ungureanu a plecat de la sefia SIE pentru a se alatura USR, partidul condus de Nicusor Dan

Mihai Razvan Ungureanu a plecat de la sefia Serviciului de Informatii Externe pentru a se alatura Uniunii Salvati Romania, partid condus de Nicusor Dan, sustin mai multe surse citate de B1 TV. Ungureanu.

UPDATE // Surse: Mihai Razvan Ungureanu a plecat de la sefia SIE pentru a se alatura USR / Nicusor Dan dezminte: Domnul Ungureanu trebuie sa mai stea o vreme pe margine

UPDATE: Nicusor Dan dezminte scenariul conforma caruia Mihai Razvan Ungureanu ar fi demisionat de la sefia SIE pentru a se alatura partidului sau, USR. Scenariul nu are niciun suport real. Nici noi nu.

Veste proasta pentru sustinatorii lui Nicusor Dan. Anuntul facut de liderul USR

Nicusor Dan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ingrijorator pentru sustinatorii sai: Dragi prieteni, V-o spun foarte direct: situatia semnaturilor este critica. Ne trebuie 200. 000 de.

Nicusor Dan, atac dur la guvernul propus de PRU

Nicusor Dan a lansat un atac dur la adresa PRU, dupa ce liderul partidului Bogdan Diaconu a anuntat cine va face parte din guvernul propus de formatiune. Acest partid e o gluma. Domnul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )